Dieta cu bulete de cafea si uleiuri vegetale. Cea mai noua metoda de slabire in 2016
Adaugat pe: 11 martie 2016

Dieta cu bulete de cafea si uleiuri vegetale. Cea mai noua metoda de slabire in 2016

Nutritionistii se intrec la acest inceput de an in descoperirea de noi diete, care sa ofere rezultate fantastice, sigure si, de ce nu, usoare. Unele dintre ele sunt ,,pe piata’’ de mai mult timp, insa acum sunt redefinite, iar altele sunt nou-noute, originale si extrem de incitantae.
Dieta cu bulete de cafea si uleiuri vegetale

Una dintre aceste diete noi ale anului 2016 este dieta cu bulete de cafea. Dieta cu bulete de cafea este foarte interesanta si, totodata, relativ simpla. Interesul incepe inca din denumire. E clar ca e vorba de cafea si iubitoarele acestui produs nu pot fi decat incantate de acest ingredient. Si cafea, si dieta, e deja prea frumos. Partea dura vine in continuare, dupa cum veti vedea.

publicitate

Aceasta dieta atractiva a fost creata de Dave Asprey si presupune consumul zilnic a unui numar de 10-11 bulete. Dar din ce sunt facute acestea? Dintr-un amestec de cafea macinata si avocado pisat sau ulei de cocos sau de palmier. Secretul dietei consta in asigurarea consumului unei cantitati corespunzatoare de grasimi bune pe parcusul unei zile obisnuite.

Cu aceste bulete, veti avea un control strict al acestui aspect, mai ales ca este interzisa consumarea altor grasimi. Este permisa inserarea legumelor, care sa reprezinte cca 20 % dintre alimentele consumate intr-o zi. Sunt interzise glutenul si zaharul.

De asemenea, se recomanda consumarea unui numar egal de portii de legume, tot atea cate bulete de cafea se ingereaza. Buletele trebuie sa fie mici, pentru a fi consumate dintr-o inghititura. Cele prea mari trebuie muscate si s-ar putea ca unele persoane sa nu suporte sa faca acest lucru, mai ales ca sunt putin grase, dupa unele gusturi.

Dintre toate punctele slabe ale acestei diete, cel mai rau este ca nu se pot consuma fructe. Daca nu va plac mancarurile putin grase, nu veti putea urma aceasta dieta sau, daca o faceti, trebuie sa aveti grija si, in cazul in care nu suportati buletele, trebuie sa abandonati dieta si sa incercati altceva, mai potrivit gusturilor voastre.

Durata dietei nu trebuie depasita, pentru ca, daca veti consuma prea multa grasime, fie ea si sub forma de ulei de cocos, de palmier sau avocado, nu numai ca nu veti slabi, dar puteti declansa un proces lent de ingrasare.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS