Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie. Leii conduc cel mai bine!
Adaugat pe: 4 aprilie 2014

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie. Leii conduc cel mai bine!

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate.
Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Bewoman.ro va pregatit o diagrama interesanta cu semne zodiacale in functie de inclinatia lor la condus, analizand rezultatele unei compani canadiene care se ocupa cu siguranta auto.

publicitate

Expertii de la InsuranceHotline au efectuat un studiu pe baza datelor de la mai mult de 100 de mii de clienti in ultimii 6 ani. Rezultatele sondajului arata regularitati interesante in modul diferitelor semne zodiacale.

Cei mai periculosi soferi sunt Balantele. Cei mai blanzi si atenti reprezentati ai zodiacului sunt cei mai periculosi soferi, din cauza volatilitatii lor, incertitudinii si distragerii atentiei. Cand are nevoie sa actioneze rapid, Balantele se panicheaza. Mai mult decat atat, conduce indisciplinat.

Varsatorii ocupa locul imediat dupa balante in clasamentul nostru pentru șoferi nesiguri. Ei nu respecta regulile de circulatie si neaga vina atunci cand au provocat accidente. Le lipseste orice disciplina si responsabilitate.

In mod natural, Berbecii sunt, de asemenea, in partea de sus a listei, din cauza temperamentului lor salbatic si fara pic de rabdare. In general, ei sunt soferi buni, dar cred ca viata este mereu o competitie. Mai mult decat atat, au in mod constant dorinta sa dovedesaca ca sunt cei mai rapizi si curajosi, dar acest lucru poate fii uneori fatal.

Punem Pestii pe al patrulea loc, deoarece ei sunt melancolici, distrasi și cu capul in nori. Reactiile lor nu sunt cele mai rapide. In multe cazuri, nu sunt de acord cu ceea ce se intampla pe drum, ca si cum ar fii protejati de Dumnezeu. Conduc totusi binisor, dar nu au abilitati dobandite pentru reactii rapide in situatii critice.

Scorpionii se claseaza pe locul cinci, pentru ca sunt prea increzatori și pun stima de sine pe drum. Ei sunt soferii buni si au reacții rapide, dar nu reusesc sa-si stapaneasca furia. Daca cineva profita de ei, uita de orice altceva si cauta dreptate.

Taurii ocupa rangul imediat dupa Scorpioni in pozitia a sasea. Tenace si încapatanat, Taurul are tendinta de a trece chiar si pe roșu si refuza sa respecte semnele din trafic. Desi nu ii place sa-si asume riscuri, nu de putine ori face accident.

Sagetatorii ocupa un loc mult mai modest in clasament, probabil pentru ca sofeaza cu luciditate pe drum. Ei evita situatiile riscante si au reactii rapide. Singura lor problema este obiceiul de a vorbi la telefonul mobil. Asta poate cauza accidente.

In al optulea rand se numara Capricornii – ceva surprinzator si pentru ei insisi! Ei cred ca accidentele nu ii afecteaza, deoarece sunt soferi perfecti. Dar, pot fii sanctionati disciplinar, in general, dar acest lucru nu ii fac sa conduca regulamentar si incalca mereu limita de viteza. Capricorni provoca accidente din excesul de viteza.

Fecioarele conduc dupa reguli si nu deranjeaza in trafic. Ele conduc simplu dar vigilent, deși incearca sa nu rateze nici un detaliu de pe drum. De multe ori acorda prioritate pietonilor si franeaza brusc. Nu sunt deosebit de atente la multe pericole aflate la distanta.

Racii conduc destul de fiabil, cu o teama innascuta de pericol. Lor nu le place riscul si au un puternic sentiment de auto-conservare. Sunt adesea perceputi ca soferi enervanti, deoarece acestea nu incalca limita de viteza si alte reguli.

Gemenii sunt printre soferii cei mai priceputi si rareori cauzeaza accidente. Cu toate acestea, mai gresesc si ei din lipsa de concentrare si infantilism. Nu reactioneaza deosebit de rapid in situatii riscante, dar reactioneaza foarte rapid pe drum.

Felicitari Leilor! In afara ca sunt rapizi si siguri pe drum, Leii au auto-control complet si conduc cu usurinta. Chiar si atunci cand profitati de Lii, acestia acționeaza regeste si concureaza pentru a-si arata pozitia dominanta. In acest sens, celelalte semne zodiacale au multe de invatat de la ei.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS