A decis un an sa manance doar cartofi. Iata care au fost rezultatele dupa doar o luna!
Adaugat pe: 4 februarie 2016

A decis un an sa manance doar cartofi. Iata care au fost rezultatele dupa doar o luna!

Aceasta este fata unui om care si-a planificat ca un an de zile sa mance doar cartofi, dar expertii cred ca acest experiment nu se va termina bine.
A decis un an sa manance doar cartofi. Iata care au fost rezultatele dupa doar o luna!

Andrew Flinders a inceput „experimentul cu cartofi”, in luna ianuarie a acestui an si spera ca acesta il va ajuta sa-si schimbe atitudinea fata de hrana si „dependenta de ea,” asa ca 365 de zile vrea sa manance doar cartofi.

publicitate

„Cea mai mare parte a caloriilor, aproape 99 la suta le voi primi de la cartofi, insa ii voi manca cu condimente si alte lucruri. In ultimii ani nu am fost in forma. Azi m-am cantarit si cantarul a aratat 151,7 kg. Nu sunt multumit de acest lucru”, a spus Andrew.

Aceasta idee i-a venit, pentru ca el crede ca este dependent de hrana. „Daca esti dependent de alcool sau droguri, puteti opri utilizarea lor, dar asta nu se poate face si cu alimente. Asa ca am decis sa aleg un singur produs si sa raman la el”, a adaugat el.

Andrew a pregatit cartofi in diferite moduri, cu o cantitate minima de ierburi si condimente, iar ideea nu era de a face alimentele interesante, ci mai degraba sa nu fie plictisitor.

Pana in prezent, acesta a reusit sa slabeasca 10 kg, dar avertizeaza, de asemenea, oamenii ca acesta este doar un proiect si nu o dieta pe care oamenii ar trebui sa o respecte. „Vreau sa imbunatatesc atitudinea mea fata de mancare. Aceasta nu este o dieta. Nimeni nu ma plateste sa incerc sa vand acest produs.”
A decis un an sa manance doar cartofi. Iata care au fost rezultatele dupa doar o luna!

Cu toate acestea, exista oameni care cred ca acest lucru nu este o idee buna. Una dintre aceste persoane este un profesor de medicina la Universitatea din Melbourne, Joseph Proyeto care crede ca aceasta este o alimentatie foarte nesanatoasa. „Toti ati auzit, probabil, de un regim alimentar echilibrat. Acest lucru inseamna ca trebuie sa mancam un pic din toate pentru a oferi organismului vitaminele si mineralele necesare.

Daca mancati doar un singur tip de alimente, organismul nu poate primi tot ce este necesar”, spune el. Cand vine vorba de a pierde în greutate, Proyeto considera ca este doar genetica.

Si in timp ce Andrew pretinde sa are mai multa energie in aceasta luna, de la inceputul acestui proiect neobisnuit, Proyeto crede ca trupul lui nu a primit minerale si proteine ​​esentiale si ca consecintele reale ale acestui mod de a manca va fi vizibil dupa trei sau patru luni.

Sursa: dailymail.co.uk


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS