Daca aveti plombe in gura si folositi de multe ori telefonul mobil, sunteti in mare pericol!
Adaugat pe: 3 februarie 2016

Daca aveti plombe in gura si folositi de multe ori telefonul mobil, sunteti in mare pericol!

Aveti plombe in gura de amalgam? Utilizati foarte des un telefon mobil? Daca raspunsul la aceste intrebari sunt pozitive, atunci sanatatea dumneavoastra este amenintata si este in mare pericol.
Daca aveti plombe in gura si folositi de multe ori un telefon mobil, sunteti in mare pericol!

Exista mai multi cercetatori care avertizeaza cu privire la pericolele undelor electromagnetice de radiofrecventa care radiaza de la telefoanele mobile.

publicitate

De asemenea, exista o multime de studii care arata riscurile de sanatate generate de umpluturile de mercur. Dar ceea ce nu stiti este ca cele mai recente studii arata ca aceste doua riscuri sunt legate.

Radiatiile electromagnetice pot cauza eliberarea temperata de mercur in organism. Noi cercetari arata ca expunerea la radiatiile electromagnetice, in special radiatia de telefoane mobile creste eliberarea de mercur in organism a plombelor de amalgam.

Cu toate acestea, surse de radiatii electromagnetice nu sunt doar telefoanele mobile, cu si monitoare de calculator, WiFi, TV, cuptoare cu microunde si alte dispozitive.

S-a demonstrat ca plombele de amalgam sunt cea mai mare sursa de mercur in organism, deoarece mercurul este o neurotoxina puternica, care poate provoca diferite boli imunologice si neurologice. Expunerea cronica la mercur afecteaza sistemul nervos, imunitar si cardiovascular.

Potrivit Dr. Russell Blaylock, sistemul nervos, imunitar si cardiovascular sunt cele mai afectate de efectele nocive ale expunerii cronice la mercur. De asemenea, el spune ca exista tot mai multe dovezi ca toxicitatea de mercur are un rol-cheie in multe cazuri de Alzheimer si alte boli neurodegenerative. Studiile au aratat ca aceste sigilii elibereaza continuu vapori de mercur si ca 80% din acesti vapori sunt imediat absorbiti in sange si piept.

Cand intra in sange vaporii de mercur, acestia pot patrunde cu usurinta in celule. Din plombele de amalgam se creaza electricitate, care creste eliberarea de vapori de mercur si pot provoca alte efecte nocive. Acest curent este masurat in microamperi, iar acum se ridica la aproximativ 5 microamperi. 5 microamperi curent cauzeaza probleme de sanatate semnificative in organism, inclusiv dureri de cap, migrene, ameteli si greata.

Toate aceste simptome dispar atunci cand aceste plombe sunt inlocuite. Expunerea la radiatii electromagnetice este legata de intoxicatie si reactii alergice.

Studiile au aratat ca persoanele expuse la radiatii electromagnetice au niveluri mai ridicate de mercur in organism si emit cantitati mari de mercur.

Cum sa va protejati de radiatiile electromagnetice?

1. Evitati utilizarea telefonului mobil in mod frecvent.
2. Evitati utilizarea frecventa a WiFi și alte rețele fara fir.
3. Evitati utilizarea laptopurilor si a altor dispozitive similare in mod frecvent.

Cum sa va protejati de mercur?
Cel mai bun mod este de a inlocui aceste plombe cu unele noi, fara mercur.

Daca ti-a fost folositor acest articol, te rugam sa il impartasesti prietenilor tai. Cu siguranta le poate fi folositor si unor le poate chiar salva viata.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS