In sfarsit s-a descoperit! Aceasta este planta care vindeca complet cancerul in 16 ore!
Adaugat pe: 9 martie 2016

In sfarsit s-a descoperit! Aceasta este planta care vindeca complet cancerul in 16 ore!

Cancerul este una dintre cele mai mortale boli, de aceea, oameni de stiinta incearca in mod constant sa gaseasca un leac si in cele din urma au gasit o planta capabila sa ucida pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.
In sfarsit s-a descoperit! Aceasta este planta care vindeca complet cancerul in 16 ore!

O planta medicinala poate deveni un panaceu in lupta impotriva cancerului. In conformitate cu studiile care au fost publicate in „Life Science”, „pelinul dulce” sau „Artemisia annua”, care literalmente tradus din limba engleza inseamna „Pelinita” a fost utilizata in medicina chineza pentru a ucide 98% din celulele de cancer de san in mai putin de 16 ore.

publicitate

In celulele sanatoase ale sanilor nu au fost observate efecte ale acestei plante in experiment. Acest extract din China, a fost folosit de mii de ani ca un medicament impotriva malariei. Parazitul malariei nu poate trai in prezenta unei substante din aceasta planta, deoarece este plina de fier.

Bio-inginerii Henry Lai si Narendra Singk de la Universitatea din Washington au fost cei care au descoperit aceasta planta pentru prima data.

Planta utilizata in monoterapie a determinat o reducere de 28% in celulele cancerului de san, dar atunci cand este combinata cu fier, pelinul dulce este capabil de a eradica cancerul aproape in intregime. Mai mult decat atat, celulele normale nu au fost afectate in mod negativ in experiment prin acest tratament.

Pe scurt, artemsia annua ar putea fi utilizat ca un agent citotoxic pentru a distruge celulele canceroase, evitand distrugerea celulelor sanatoase.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS