Lumanarile parfumate pot cauza cancer. Uite care este cea mai periculoasa aroma
Adaugat pe: 27 ianuarie 2016

Lumanarile parfumate pot cauza cancer. Uite care este cea mai periculoasa aroma

Oamenii de stiinta au descoperit ca lumanarile parfumate contin un ingredient care poate provoca cancer. Ei au efectuat un experiment in mai multe gospodarii.
Lumanarile parfumate pot cauza cancer. Uite care este cea mai periculoasa aroma

Rezultatele arata ca lumanarile cu parfum de citrice sunt cele mai preferate. Ingredientele continute in aroma de lamaie, reactioneaza cu stratul de ozon si produc formaldehida, care este bine cunoscut ca fiind cancerigena.

publicitate

Ramane pentru mult timp in aer si chiar se infiltreaza in mobilier, astfel incat este mai bine sa scapati de o astfel de lumanare. Pentru a elimina formaldehida si a va proteja, oamenii de stiinta recomanda ca in casa sa cresteti flori care absorb substante nocive.

Pentru aceasta sarcina cele mai potrivite flori sunt muscata, lavanda si feriga. Nu pariati pe substante chimice pentru a mentine un miros placut in casa dvs, mai bine pariati pe aerul proaspat si parfumul plantelor.

„Atragem atentia asupra lumanarilor parfumate, deoarece in procesul de ardere se elimina o serie de compusi volatili toxici. Intr-un spatiu inchis pot provoca diferite grade de intoxicatii. S-a depistat ca lumanarile parfumate contin peste 15 substante nocive pentru organism. Sau depistat așa substanțe în cancerul mamar”, a comunicat medicul toxicolog, Eugen Buceațchi.

Distribuie si tu acest articol pentru ca lumea sa stie la ce pericol se expune aprinzand lumanari parfumate in casele lor.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS