Baiatul acesta si-a pierdut mai mult de jumatate din vedere, din cauza unui obiect gasit in orice casa. Uite de ce trebuie sa iti feresti copiii
Adaugat pe: 26 ianuarie 2016

Baiatul acesta si-a pierdut mai mult de jumatate din vedere, din cauza unui obiect gasit in orice casa. Uite de ce trebuie sa iti feresti copiii

Un băiat din Australia, în vârstă de 14 ani, a rămas fără vedere din cauza unui obiect pe care majoritatea dintre noi îl avem în casă sau l-am folosit.
Baiatul acesta si-a pierdut mai mult de jumatate din vedere, din cauza unui obiect gasit in orice casa

la un moment dat, in special copiii nostri care se simt foarte atrasi de acest obiect.

publicitate

Băiatul a început să aibă probleme serioase cu ochii, așa că părinții lui au decis sa îl ducă la medicul de familie. Medicul și-a dat seama că este vorba despre o afectiune grava, așa că l-a trimis la un specialist în optometrie.

Ben Armitage, medicul optometrist care s-a ocupat de acest caz a dat un verdict dur. Băiețelul are vederea pierdută în proporție de 80%, iar cele mai afectate zone ale ochilor sunt cele centrale, retina fiind pur și simplu arsă. Medicul a mai adăugat că partea afectată a ochilor este compromisă permanent, iar problema nu poate fi remediată, chiar dacă va purta ochelari.

După ce a ajuns acasă, băiatul a mărturisit că s-a jucat cu lumina unui laser.

Odată cu apropierea Sărbătorilor de Iarnă, Optometry Tasmania Chief Executive Geoff Squibb a emis un comunicat prin care a avertizat părinții să fie atenți la obiectele pe care le achiziționează pentru copiii lor și cu precădere laserele. Un laser de 3-5mW poate produce leziuni oculare.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS