Combinatia de TASTE de care NU stia nimeni! Ce se intampla daca le apesi in acelasi timp. O sa iti para rau ca nu ai aflat pana acum!
Adaugat pe: 16 martie 2016

Combinatia de TASTE de care NU stia nimeni! Ce se intampla daca le apesi in acelasi timp. O sa iti para rau ca nu ai aflat pana acum!

Un mod simplu de ati usura munca, mai ales daca ai de-a face cu mai multe ferestre sau programe deschise simultan este folosirea scurtaturilor de taste.
Combinatia de TASTE de care NU stia nimeni!

In general, cei mai organizați oameni de IT folosesc desktopul pentru a păstra o ordine a fișierelor pe care le folosesc cu predilecție.

publicitate

Cu 10 programe și zeci de tab-uri deschise în browsere, timpul alocat minimizării tuturor aplicațiilor este extrem de mare, așa că cei de la Microsoft au adăugat de ceva vreme un shortcut menit să îți ușureze extrem de mult munca petrecută în față calculatorului.

Astfel, o simplă apăsare a tastei „Windows” de pe tastatură, concomitent cu litera „D”, minimizează toate ferestrele deschise și „te duce” direct pe Desktop. Apăsarea ulterioară a aceleiași combinații revine la pagina sau aplicaţia deschisă iniţial.

Citeste mai mult AICI


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS