Masina de spalat va fi un loc plin de bacterii, daca nu faceti acest lucru!
Adaugat pe: 3 ianuarie 2016

Masina de spalat va fi un loc plin de bacterii, daca nu faceti acest lucru!

Daca nu utilizati masina de spalat in mod corespunzator, aceasta poate fi un magnet pentru bacterii si mucegai, avertizeaza medicii germani.
Mașina de spălat va fi un teren propice pentru bacterii

Dupa indepartarea hainelor spalate din masina de spalat, majoritatea utilizatorilor inchid usa si recipientul pentru distribuirea detergentului, iar acest lucru este gresit spun expertii.

publicitate

In masinile de spalat ramane mereu putina apa, explica expertii, adaugand ca ei stiu ca acolo unde exista umiditate, se creeaza conditii bune pentru microbi. De aceea, se recomanda ca usa sa fie lasata deschisa, precum si recipientele in care puneti detergentii.

Expertii adauga ca este de dorit ca din timp in timp sa scoateti recipientul de detergent pentru a verifica tubul de apa, care este in spatele lui.

„Substantele din detergentul de spalat sunt biodegradabile, ceea ce le face o buna sursa de hrana pentru bacterii și mucegai. Ele va dauneaza, favorizand tenul gras si punctele negre”, spune Bernd Vocea de la asociatia germana pentru cosmetice si igiena a produselor.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS