Muta-te la tara! UE iti da 50.000 de euro! Ce conditii trebuie sa indeplinesti
Adaugat pe: 13 martie 2016

Muta-te la tara! UE iti da 50.000 de euro! Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Te-ai săturat de vacarmul oraşului, de poluare şi de aglomeraţie? Tinerii români plecați la muncă în lumea largă sunt încurajați să se întoarcă acasă și să se apuce de agricultură. Pentru asta, Uniunea Europeană a prevazut 440 de milioane de euro.
Muta-te la tara! UE iti da 50.000 de euro! Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Și mai exact, orice doritor care vrea să-și facă o fermă de animale, o seră de legume sau să cultive cereale poate încasa și 50.000 de euro. Banii sunt nerambursabili, scrie stirileprotv.ro. Doritorii trebuie să aibă însă până-n 40 de ani, dacă se poate, studii agricole, domiciliul în localitatea în care au ferma și să vândă în primii ani produse proprii în valoare de 20% din suma luată inițial, scrie libertatea.ro.

publicitate

Aproape 2.900 de tineri fermieri s-au arătat interesați în 2015 să acceseze fonduri europene prin măsura 6.1. Mai puțin de jumătate dintre ei au îndeplinit însă criteriile de selecție. Iar acum, primii 29 de tineri au accesat deja fonduri europene, în valoare de aproape 4 milioane de euro.

Tinerii fermieri primesc banii în două tranșe, 75% la începutul proiectului, iar restul de 25%, după trei ani, dacă au respectat planul de afaceri.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS