Tu ai gasit asa ceva? Nu e gluma! Un roman anonim lasa plicuri cu bani prin oras. 50 sau 100 de lei pot fi ai tăi
Adaugat pe: 2 februarie 2016

Tu ai gasit asa ceva? Nu e gluma! Un roman anonim lasa plicuri cu bani prin oras. 50 sau 100 de lei pot fi ai tăi

Un binefacator anonim din Cluj lasa plicuri cu bani in diferite locuri din oras. Plicul contine bancnote de 50 sau 100 de lei, iar clujeanul lasa inauntru si o foaie cu instructiuni.
Un roman anonim lasa plicuri cu bani prin oras

Cel care găsește banii trebuie să îi dea unui nevoiaș cel puțin jumătate din sumă. Ca să promoveze demersul și să-i încurajeze și pe alții să facă astfel de fapte, clujeanul lasă indicii despre plicurile ascunse pe pagina sa de Facebook, numită „Bani cu Suflet”. Tot acolo sunt postate fotografiile celor care au fost ajutaţi cu banii dăruiţi de el. Mai mult, și urmăritorii paginii primesc aleatoriu bani, în urma unor trageri la sorți.

publicitate

“Ce încerc eu să fac este în primul rând să aduc un zâmbet pe faţa oamenilor, printr-o metodă atât de simplă şi cu sume mici. Eu am zis ca cel puţin jumătate din sumă să fie donată altcuiva aflat în nevoie”, a spus clujeanul anonim pentru stiri.tvr.ro.

În prima zi, cel care a găsit plicul a oferit jumătate din sumă unei fetiţe care vindea iconiţe ca să îşi poată cumpăra mâncare. A doua zi, tânăra care a găsit banii i-a dărut pe toți unei bătrâne.

“Sunt banii mei personali, da, dar deja foarte mulţi oameni mi-au scris că vor să se implice şi vor să fie „anonimi pentru o zi””, a mai spus clujeanul.

El a precizat că a preluat ideea din Statele Unite, unde un milionar din San Francisco a decis să ofere comunităţii o parte din banii strânși. Ulterior, exemplul său a fost urmat de filantropi din zeci de oraşe americane.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS