UNIC IN ROMANIA: ORDINUL 666. Politistii roaga cetatenii sa stea in case intre orele 22.00-6.00 pentru un motiv incredibil
Adaugat pe: 2 ianuarie 2016

UNIC IN ROMANIA: ORDINUL 666. Politistii roaga cetatenii sa stea in case intre orele 22.00-6.00 pentru un motiv incredibil

Printr-o dispoziție a șefului Poliției Satu Mare, cu numărul Satanei, lucrătorii de la Judiciar și cei de la Rutieră nu muncesc exact în perioada în care au loc cele mai multe infracțiuni.
Politistii roaga cetatenii sa stea in case intre orele 22.00-6.00 pentru un motiv incredibil

După emiterea ordinului, un sătmărean și-a crucifi cat mama, iar doi prunci au fost găsiți înjunghiați. Subiectul, prezentat de EVZ în luna octombrie, a generat una dintre cele mai aprinse dezbateri ale anului trecut. Peste 200.000 de persoane au citit acest articol până acum.

publicitate

În orașul Satu Mare, acolo unde nu a fost prins, nici până astăzi, criminalul actriței Gabriela Dorgai, ucisă pe 20 noiembrie, anul trecut, comisarul șef Florentin Vlad, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) a dat o dispoziție controversată ce poartă, parcă, un număr predestinat: 666/23.03.2015. Dispoziția „blestemată” a fost emisă în aceeași lună în care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a percheziționat sediul Poliției. Recent, adjunctul IPJ Satu Mare, Liviu Tăut, a fost pus sub învinuire pentru luare de mită.

După emiterea ordinului, pe 10 mai, două fetițe gemene, nou-născute, au fost găsite înjunghiate într-un tomberon din municipiu. Ucigașul nu a fost găsit. Pe 24 mai, sătmăreanul Marcel Nagy, din localitatea Giungi, și-a ucis părinții și 35 de găini din gospodărie apoi a vrut să se sinucidă.

Apel la populație: „Nu circulați noaptea!”

În ciuda acestor orori sau fapte reprobabile, prin ordinul semnat de comisarul șef Florentin Vlad toți polițiștii de la judiciar – care instrumentează dosare penale de furturi, tâlhării, violențe, înșelăciuni etc. – lucrează doar de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00. Aspectul ne-a fost sesizat de către Sindicatul Național al Agenților de Poliție (SNAP) care susține că aceeași situație se regăsește și în cadrul programului de lucru stabilit la nivelul Serviciului Rutier, acolo unde polițiștii sunt planificați doar pe două schimburi, adică între orele 6.00 – 14.00 și 14.00-22.00. „Tocmai în intervalul 22.00-06.00 , atunci când este cel mai probabil să întâlnești conducători băuți, vitezomani, care nu posedă permis de conducere sau, de ce nu, infractori care își transportă lucrurile furate pe drumurile naționale, nu există în serviciu nici un polițist rutier”, precizează SNAP.


loading...


loading...
Feminis.ro
IncomeMagazine.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Un mare sfant e pomenit maine. Foarte multi romani ii poarta numele

Un mare sfant e pomenit maine. Foarte multi romani ii poarta numele

Sfântul Antonie cel Mare este pomenit pe 17 ianuarie....

Cel mai cunoscut pilot de Formula 1 s-a stins din viata! Anuntul a fost facut de sotia lui

Cel mai cunoscut pilot de Formula 1 s-a stins din viata! Anuntul a fost facut de sotia lui

Dan Gurney, unul dintre pionerii din Formula 1, a murit,...

Cat de mult s-a schimbat vrajitoarea TABITHA, mama lui Timmy  – papusa vie

Cat de mult s-a schimbat vrajitoarea TABITHA, mama lui Timmy – papusa vie

Cu siguranţă vă mai amintiţi serile în care toată...

Citeste despre: , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Loading...
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA
Servere dedicate, Gazduire, VPS