Andreea Marin are o fetita cu Stefan Banica, dar, la 43 de ani, face un anunt surpriza. Din nou mama cu noul iubit: “Il iubesc”
Adaugat pe: 31 martie 2018

Andreea Marin are o fetita cu Stefan Banica, dar, la 43 de ani, face un anunt surpriza. Din nou mama cu noul iubit: “Il iubesc”

“Zâna Surprizelor”, Andreea Marin, a acordat recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre relaţia cu noul ei iubit, dar şi despre cât de puternică este legătura dintre ea şi Violeta, fiica ei pe care o are din relaţia cu Ştefan Bănică Junior.
Andreea Marin are o fetita cu Stefan Banica, dar, la 43 de ani, face un anunt surpriza. Din nou mama cu noul iubit: "Il iubesc"

Vorbind despres relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea Marin a declarat că noua poveste de iubire a avut acceptul fiicei sale, aceasta având un cuvânt de spus în mersul lucrurilor.

publicitate

“Firește, în alegerea mea contează în primul rând părerea copilului meu, pentru că sunt o mama responsabilă. Dacă am un copil fericit, de aici încolo începe și fericirea mea și nu înainte de asta. Poate să îmi placă cineva, dar dacă văd că nu am un copil mulțumit, nu pot să merg mai departe”, a declarat Andreea Marin.

La acele declarate despre familie, Andreeea Marin a mai menţionat faptul că îşi doreşte o extindere a acesteia, însă, vedeta apreciază că toate trebuie să se întâmple la momenul potrivit.

“Mi-aș dori, dar trebuie să vrea și Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toții!”, a spus Andreea, noteaza spynews.ro.

În continuarea interviului, Andreea Marin a vorbit despre fotografiile pe care le păstrează în telefonul mobil, aceasta având peste 1000 de fotografii cu fiica ei.

“Am peste 1000 de fotografii cu fiica mea, acesta e adevărul. În al doilea rând, sunt fotografii legate de omul pe care îl iubesc și de viața noastră împreună. Ele mă încarcă pozitiv. Nu în ultimul rând sunt tot felul de fotografii care țin de profesia mea și care sunt necesare, pe care le folosesc pe social media, le folosesc în munca mea. Mai sunt fotografii cu peisaje, îmi place să fac fotografii acolo unde călătoresc, îmi place design-ul de interior, am tot felul de imagini legate de arhitectură, de design, clădiri care îmi plac, tatăl meu a fost inginer constructor și cred că am moștenit ceva de la el și urmăresc lucrurile care fac lumea mai frumoasă”, a spus Andreea Marin.


loading...


loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Anunt oficial despre ORA DE IARNA! Ce se va intampla, pana la urma!

Anunt oficial despre ORA DE IARNA! Ce se va intampla, pana la urma!

Comisia Europeana propune renuntarea la practica trecerii...

Stirea momentului in showbiz! E din nou gravida

Stirea momentului in showbiz! E din nou gravida

Adela Popescu este însărcinată! Vedeta va deveni...

Bula face accident cu un preot

Bula face accident cu un preot

Bula conducea neatent si a intrat in masina unui preot....

Citeste despre: , , , , , , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA