Istoria mea despre pierderea in greutate a inceput cu Vita Energy
Adaugat pe: 16 iunie 2017

Istoria mea despre pierderea in greutate a inceput cu Vita Energy

In timpul de 2 luni în care am consumat cocteiluri Vita Energy, am pierdut 47 de kilograme, am scăpat de celulită și am cucerit instagram cu transformarea mea.
Istoria mea despre pierderea in greutate a inceput cu Vita Energy

Am fost grasă încă din timpul copilăriei. Părinții mei întotdeauna se bucurau de apetitul meu și le plăcea să îmi dea dulciuri. Dragostea pentru alimente supergustoase a intrat în viața mea și nu m-a părăsit pentru mulți ani. Dacă nu exista Vita Energy, atunci aș fi fost profund nefericită. Dar acum nu sunt doar slabă, ci și populară.
Am fost chiar interesată de o agenție de modeling și am făcut o serie de fotografii în legătură cu cele mai neobișnuite transformări ale trupului. Compania vrea să atragă atenția la problema obezității și să motiveze femeile să devină nu doar frumoase, ci de asemenea și sănătoase.
 
Calea mea până aici a fost lungă.
 
Am fost copil în starea mea interioară pentru un timp îndelungat, nu am vrut niciodată să cresc. În ceea ce privește la băieți, relații, rochii și petreceri, nu m-am gândit până la vârsta de 19 ani. Doar la liceu am realizat că vreau o atenție specială de la ceilalți oameni.
 
Totuși, a fost mai dificil decât am crezut să devin frumoasă. Am încetat să mai merg la concerte, să călătoresc cu transportul public și chiar să zbor cu avionul doar pentru că nu aveam loc pe scaunul standard. Imaginează-ți dimensiunile unui hipopotam de formă neclară – asta eram eu. Odată mi s-a cerut să plătesc pentru două locuri – ocupam prea mult spațiu. Și cât de multe scaune simple am rupt in diverse cafenele – îmi este frică doar să-mi amintesc.
 
Desigur, am încercat să pierd greutate, dar slăbiciunea mea nu mi-a permis. Să merg la sala de gimnastică era o rușine și o dificultate pentru mine. Tremurăturile de la stomac, respirația greoaie, transpirația! Neplăcut! Mulți oameni mi-au spus: ”Mergi la sala de gimnastică!” Este ușor de zis! Mă simțeam neajutorată, și singurul lucru care mă calma era mâncarea.
 
Confluența circumstanțelor m-a ajutat. Într-o zi când eram cu familia în vacanță, sora mea mi-a oferit să încerc Vita Energy cocteil pentru slăbire, despre care am auzit într-un show TV medical. Am fost de acord deoarece am vrut ca ei să rămână în urma mea, dar acasă am început să iau suplimentul.
 
După o săptămână și jumătate, am observat că hainele obișnuite devin mai largi. Cântarul a confirmat acest lucru: pierdusem deja aproximativ 10 kilograme. Am fost surprinsă de acest lucru deoarece nu mi-am schimbat dieta deloc.
 
Încurajată de rezultate, am decis să fac un efort și am încetat să mai mănânc după ora 8 seara. Ca rezultat, după două luni am pierdut 47 de kilograme și am cucerit instagram cu transformarea mea.
 
Și dacă tu decizi să îți schimbi viața: să devii un star pe instagram, să te îndrăgostești de un băiat, să-i șochezi pe toți cei care îți vor răul sau doar să devii fericită, atunci să pierzi din greutate este o șansă excelentă pentru a face acest lucru. Și nu contează ce vârstă ai. Succesul nu are limită de vârstă.

publicitate

loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Nevasta-mea vrea s-o faca in trei

Nevasta-mea vrea s-o faca in trei

Vorbesc doi prieteni despre relatiile lor intime… –...

De ce nu mi-ai luat cadou de ziua mea

De ce nu mi-ai luat cadou de ziua mea

– De ce nu mi-ai luat cadou de ziua mea? –...

Ce cadou imi vei lua de ziua mea?

Ce cadou imi vei lua de ziua mea?

– Dragule ce cadou imi vei lua de ziua mea? –...

Citeste despre: , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA