GDPR – Confidentialitatea datelor cu caracter personal

GDPR – Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Acest text contine informatii actualizate cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Va rugam sa il parcurgeti pana la final pentru a putea lua o decizie cu privire la modul in care interactionam cu dumneavoastra si pentru a avea o experienta cat mai placuta in relatia cu site-ul nostru.

Dupa cum probabil stiti, vineri, 25 mai 2018, intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). GDPR este o reglementare unica, direct aplicabila in toate statele membre ale Uniunii si inlocuieste Directiva 95/46/CE si, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Daca aveti orice intrebari sau nelamuriri, legate de aspectele prezentate ne puteti trimite solicitari la adresa bewoman@bewoman.ro

Introducere
Bewoman.net se adreseaza persoanelor peste 18 ani si are ca scop sa aduca, sa ofere cititorilor sai si sa contribuie in mediul online cu orice informatie relevanta si folositoare vietii de familie. Informatii ce aduc inspiratie si care pot face un bine parintilor si copiilor lor, pentru minte, suflet sau corp, poate fi gasit pe bewoman.net.

Aceasta nota de informare a fost actualizata la data 24.05.2018 si produce efecte de la data actualizarii si publicarii ei pe site.

Daca, din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei Politici de protectie a datelor cu caracter personal, nu sunt acceptabili pentru dvs., aveti posibilitatea de a ne solicita explicit stergerea datelor dvs., prin trimiterea mesajului la adresa de e-mail bewoman@bewoman.ro sau folosind link-ul de dezabonare.

Nu colectam informatii personale
Bewoman.net (https://bewoman.net) este un site de informare care include articole pe teme diverse si nu colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal.

Prin cookie-uri, bewoman.ro isi finanteaza activitatea prin publicitate. bewoman.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site-ul nostru. Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-urile de pe site-ul nostru pentru a putea personaliza reclamele, astfel incat utilizatorul sa aiba o exprienta placuta si sa vada numai reclamele relevante pentru el.

De asemenea, prin cookie-uri se analizeaza datele de trafic si audienta ale site-ului, prin Google Analytics.

Va rugam sa cititi continutul Politicii de Cookie pentru a intelege functionarea si necesitatea acestora. Mai multe informatii despre cookie-uri gasiti aici.

https://bewoman.net/cookies

Informatii suplimentare
Pentru orice detalii, intrebari, clarificari va asteptam la adresa de e-mail bewoman@bewoman.ro

Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA