Zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018
Adaugat pe: 31 ianuarie 2018

Zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018

Luna februarie 2018 este una extrem de generoasa cu zodiile din punct de vedere financiar. Majoritatea nativilor pot face bani usor, cei mai multi din munca, dar cu unii nativi astrele vor fi mai generoase, favorizand castigurile la jocuri de noroc. De subliniat, insa, ca este foarte importanta cumpatarea.
Zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018

Iata, asadar, care sunt zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018.

publicitate

BERBEC
Berbecul este prima dintre zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018. Trebuie mentionat insa si faptul ca acesti nativi pot obtine sume importante de bani si din munca. Au ambitii profesionale mari, isi seteaza obiective dificile, insa contextul astral este de partea lor si reusesc nu doar sa se remarce, dar si sa fie recompensati pe masura eforturilor depuse.

Suplimentarea acestor venituri bine-meritate se poate face prin jucarea la loto. Sunt favorizate castigurile importante, dar este important sa fie cumpatati, mai ales in a doua si a treia decada a lunii februarie, cand tentatiile sunt mai mari decat in rest.

GEMENI
In februarie 2018, Gemenii se bucura de sprijinul planetei Venus care tranziteaza casa carierei. Ultima parte a lunii este favorabila succesului in cariera si poate veni cu venituri suplimentare considerabile, dar si castigurilor mai facile, cum ar fi cele la jocuri de noroc. Daca aleg sa joace la loto, banii vor veni fara prea mari eforturi, insa tot la fel vor si parasi buzunarele acestor nativi daca nu vor fi gestionati corespunzator.

RAC
Luna februarie 2018 vine cu avantaje financiare considerabile pentru nativii din Rac. Contextul astral favorizeaza suplimentarea veniturilor din sponsorizari, din cadouri sau din jocuri de noroc. Acesti nativi se numara printre norocosii care pot avea oarecare certitudine ca jucatul la loto nu va fi in zadar. Totusi, este foarte important ca, odata ce se vor vedea cu banii in conturi, sa incearca sa nu arunce cu ei in stanga si-n dreapta. Sacul lor are, din pacate, fund si risipa nu ar fi deloc o decizie inteleapta, noteaza bzc.ro.

BALANTA
In februarie, acesti nativi reusesc sa se faca remarcati cu oarecare usurinta la locul de munca. Sunt creativi, au idei bune si solutii la cele mai apasatoare probleme. Aceste aspecte nu vor trece neremarcate de catre superiori, iar veniturile lor ar putea, astfel, sa fie suplimentate cu bonusuri semnificative. Contextul astral este foarte generos pe plan financiar, in aceasta luna, asa ca daca vor sa-si incerce norocul la loto, acum e momentul. Castigurile pot fi semnificative.

CAPRICORN
Ultima dintre zodiile care au cele mai mari sanse sa castige la loto in februarie 2018 este Capricornul. Stapanul casei banilor se afla in acest semn zodiacal pana in 2020. In toata aceasta perioada, toate eforturile depuse la serviciu vor da roade si, in general, vor fi rasplatite. Castigurile vor fi substantiale in februarie, iar hazardul are un cuvant greu de spus. Acesti nativi n-ar trebui sa ezite sa-si incerce norocul la loto, chiar cu investitii minime.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Ce e mare, cu urechi mari si are trompa

Ce e mare, cu urechi mari si are trompa

Mai demult, in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial,...

De ce ai ochii asa mari

De ce ai ochii asa mari

– Iubi, de ce ai ochii asa mari? publicitate ...

Copiii au crescut mari si pun intrebari

Copiii au crescut mari si pun intrebari

La vorbitorul inchisorii, sotia ii spune sotului: Sotia:...

Citeste despre: , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA