Ce se intampla daca timp de 7 zile bei apa calda sarata
Adaugat pe: 13 noiembrie 2015

Ce se intampla daca timp de 7 zile bei apa calda sarata

Fiecare dintre noi incearca sa evite consumul de sare. Dar exista o neintelegere cu privire la utilizarea de sare.
Ce se intampla daca timp de 7 zile bei apa calda sarata

Nu trebuie sa evitam consumul de sare, doar sa alegem sa utilizam o sare mai buna. Multi dintre noi foloseste sare rafinata, care deja si-a pierdut mineralele necesare. In loc de sare rafinată ar trebui sa folositi sare nerafinata, care este excelenta pentru detoxifiere si digestie.

publicitate

S-a demonstrat ca apa potabila nu este suficienta pentru a curata organismul nostru pentru ca, desi apa in sine este benefica. Apa cu sare ajuta la incetinirea procesului de absorbtie a apei si este foarte buna la digestie, deoarece stimuleaza enzimele si acizii care descompun produsele alimentare.

Daca vreti sa va simtiti mai bine, acest amestec este unul dintre modurile care va ajuta sa reusiti sa faceti acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa umple un borcan de un litru cu 1/3 sare nerafinata si apoi sa umpleti borcanul cu apa filtrata.

Ulterior, se acopera cu un capac din plastic (nu din metal) se agita si se lasa sa stea timp de 24 ore. Puteti adauga mai multa sare a doua zi. Cand sarea nu se mai dizolva, este gata. Acest amestec sara poate fi pastrat pe tejghea sau intr-un dulap.

Urmatorul lucru de facut este sa consumati sare in fiecare zi la micul dejun timp de 7 zile la rand. Faceti o soluție de la 1/2 lingurita la un pahar de apa. Intotdeauna se bea pe stomacul gol. Acesta va detoxifia organismul dvs, in timp ce stabileste nivelul de hidratare si imbunatateste digestia. Este cea mai buna modalitate de a incepe ziua!


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA