A MURIT TAMARA BUCIUCEANU
Adaugat pe: 16 octombrie 2019

A MURIT TAMARA BUCIUCEANU

Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă marţi, la 90 de ani, a anunţat Spitalul Elias, unde actriţa fusese internată cu probleme de inimă.
A MURIT TAMARA BUCIUCEANU

Tamara Buciuceanu Botez a murit, este ştirea tristă a zilei. “Spitalul Elias anunţă cu regret dispariţia unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!”, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă, scrie RomaniaTV.
Tamara Buciuceanu Botez a fost internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din Bucureşti, iar medicii au anunţat că starea ei de sănătate s-a agravat.

publicitate

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. Apropiatii artistei spunea atunci că starea actriţei se înrăutăţise în ultima perioadă, slăbise, abia se mai putea deplasa si acuza dureri in piept.

Tamara Buciuceanu-Botez s-a născut la Tighina (Republica Moldova), la 10 august 1929. A urmat, între 1948-1951, cursurile Institutului de Teatru ”Vasile Alecsandri” din Iaşi. În ultimul an s-a transferat la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, pe care l-a absolvit în 1952 (clasa profesorului Ion Bălţăţeanu).


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Era Ion pe patul de moarte

Era Ion pe patul de moarte

Era Ion pe patul de moarte: -Marie, spune-mi de cate...

Breaking News. Mihai Constantinescu, in moarte cerebrala

Breaking News. Mihai Constantinescu, in moarte cerebrala

Veste tulburatoare venita din partea medicilor care...

Moarte suspecta

Moarte suspecta

Moare nevasta lui Bula, in conditii ciudate: noaptea,...

Citeste despre: , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA