Aceste zodii castiga la loto luna asta! Daca joaca…
Adaugat pe: 2 martie 2018

Aceste zodii castiga la loto luna asta! Daca joaca…

Luna martie este prima lună de primăvară și marchează un nou început, iar pentru anumite zodii, acest moment se poate dovedi unul favorabil din punct de vedere financiar.
Aceste zodii castiga la loto luna asta! Daca joaca...

Martie le va aduce anumitor zodii mai mulți bani în cont, dar în timp ce unii vor fi nevoiți să muncească puțin mai mult pentru a-i obține, alții vor avea norocul de partea lor și pot obține sume mari de bani de pe urma jocurilor de noroc.

publicitate

Zodiile care au șanse să câștige la loto în martie

1. Berbec
Pentru Berbeci, luna martie este una foarte norocoasă. Pe lângă faptul că se vor face remarcați la locul de muncă și pot fi răsplătiți cu o mărire de salariu, acești nativi au mari șanse să obțină venituri și din alte surse, inclusiv din jocurile de noroc. Astfel, dacă nu trece săptămână fără să joace la loterie, prima lună de primăvară le poate aduce potul cel mare.

2. Gemeni
Gemenii au cele mai mari șanse să câștige la loto în martie 2018. Cei născuți în acest semn zodiacal vor fi favorizați de astre din punct de vedere financiar și vor reuși să obțină sume mari de bani, fără să depună prea mult efort. Bazându-se pe intuiție, acești nativi pot ghici cele 6 numere norocoase la loto și se pot alege cu marele premiu, scrie rtv.net.

3. Săgetător
Primăvara aduce vești bune pentru cei născuți în zodia Săgetătorului. Mercur și Venus se află într-o zonă norocoasă, ceea ce îi va influența pozitiv pe acești nativi. Din punct de vedere financiar, Săgetătorii nu trebuie să își facă griji și asta pentru că luna martie le va aduce sume importante de bani. Fie că vor primi o moștenire, fie că vor câștiga un premiu consistent la loterie, norocul este de partea lor în această primăvară.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Daca soacra ar ajunge pe Luna

Daca soacra ar ajunge pe Luna

Stiti ce ar spune prima soacra ajunsa pe Luna? -Exact...

Castigator la loto

Castigator la loto

Un batranel de 80 de ani castiga la Loto 1 milion de...

Dieta cu care Monica Anghel a slabit intr-o luna si jumatate: “Imi iau pachetel cu mine”. Secretul sta in masa de pranz. In fiecare zi mananca

Dieta cu care Monica Anghel a slabit intr-o luna si jumatate: “Imi iau pachetel cu mine”. Secretul sta in masa de pranz. In fiecare zi mananca

Monica Anghel s-a operat recent la coloană, dar vedeta...

Citeste despre: , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA