Adela Popescu, nastere cu probleme: “Cât va dura travaliul?”
Adaugat pe: 28 noiembrie 2018

Adela Popescu, nastere cu probleme: “Cât va dura travaliul?”

Adela Popescu mai are foarte putin pana va aduce pe lume cel de-al doilea bebelus si este tare emotionata, desi a mai trecut o data prin aceeasi situatie.
Adela Popescu, nastere cu probleme

Este pregatita atat fizic, a spalat hainule, a aranjat patutul si a facut bagajele, cat si psihic, dupa noptile in care anumite ganduri au macinat-o.

publicitate

Insomniile au avut un rol pozitiv in aceasta situatie, dupa cum spune chiar Adela intr-un articol scris pe blogul ei. „Ma simt bine. Am terminat curatenia, am spalat hainutele mici cat doua palme, am rezolvat cu patutul, am eliberat rafturile, am facut bagajul si gata, acum chiar ma pot relaxa. Am avut timp de introspectii in care mi-am dat niste raspunsuri importante legate de incontestabila dinamica a relatiilor interunane-un excelent motiv de insomnii in care am incercat sa vizualizez cum va fi de data asta.

Cum va fi de data asta? Cand vor incepe contractiile? Se va intampla ziua, noaptea? Cat va dura travaliul? Oare debutul alaptarii va fi la fel de dureros ca prima oara? Noroc ca am alaturi un ciuf mic si blond in care imi bag nasul de fiecare data si imi amintesc ce norocoase sunt cele ce au motive de insomnii, asa ca mine”, a scris Adela Popescu. Citeste tot pe BZC.ro


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Cele trei probleme

Cele trei probleme

Intr-o discoteca in Germania intra un rus, pe tricoul...

Probleme cu imprimanta

Probleme cu imprimanta

Într-o firmă, secretara sună la IT: – Alo! –...

Madam Popescu

Madam Popescu

Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna...

Citeste despre: , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA