Andreea Marin, de urgenta la spital! Abia poate sa mearga! Ce probleme de sanatate mai are acum vedeta noastra
Adaugat pe: 15 februarie 2019

Andreea Marin, de urgenta la spital! Abia poate sa mearga! Ce probleme de sanatate mai are acum vedeta noastra

Desi abia a scapat de pe masa de operatie, in urma interventiei chirurgicale suferite la coloana in urma cu cateva luni, iata ca Andreea Marin are din nou nevoie de ajtorul medicilor.
Andreea Marin, de urgenta la spital! Abia poate sa mearga! Ce probleme de sanatate mai are acum vedeta noastra

Daca fosta prezentatoare TV s-a refugiat in sport dupa incident si era nelipsita din sala de fitness, pentru a se recupera cat mai rapid, iata ca tot exercitiile fizice sunt cele care au dus-o din nou in cabinetul doctorilor.

publicitate

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana kinetoterapeutului, dupa ce a avut parte de un mic incident neplacut in sala de fitness. Pentru ca vedeta nu si-a facut incalzirea corecta inaintea inceperii antrenamentului, s-a accidentat in momentul in care si-a inceput seria de exercitii fizice. Tendonul lui Ahile a cedat, iar fosta prezentatoare TV a avut asistata de o echipa de medici, pentru ingrijire medicala, noteaza bzc.ro.

Andreea Marin, imobilizata o zi la pat dupa ce s-a accidentat la sala de fitness
„Zana” a dezvaluit ca fost nevoit sa stea o zi in pat, bandajata la picior. „Din seria „graba strica treaba” sau „asa nu, nu faceti ca mine!”: in loc sa imi incep ziua la sala de sport, asa cum imi place si e sanatos, o incep alaturi de doctor si kinetoterapeut, care au grija sa-mi „repare” glezna dureroasa, pentru ca nu am avut rabdarea de a face incalzirea cum se cuvine si tendonul lui Ahile a cedat.

La inceput, am crezut ca e o joaca, o durere care va trece pana a doua zi, apoi am fost nevoita sa stau bandajata o zi la pat, am devenit „catelusul schiop”, abia puneam piciorul in pamant, nici gand sa mai pot merge de o saptamana la sport, adio tocuri..uite-asa! Am inlocuit incalzirea dinainte de antrenament si stretchingul atat de necesar dupa efort cu fizioterapia si repaosul. Eu sunt energia intruchipata si pedeapsa mai mare nu exista decat sa ma obligi sa stau, dar o sa-mi fie invatatura de minte, si voua daca sunteti grabiti ca si mine.

Unde nu-i cap si e graba, vai de picioare. Cateva minute in plus inainte si dupa efort fac o mare diferenta. Sunt insa pe drumul cel bun si abia astept sa ma intorc la miscare, dar „impachetata” temeinic de acum inainte. Mea culpa! Si multumesc pentru grija minunatei echipe”, a explicat vedeta in mediul online.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Urgenta

Urgenta

Un politist opreste o masina pentru depasirea vitezei....

La spital

La spital

Maria era la spital naste al 5-lea copil. Vine Ion...

Cele trei probleme

Cele trei probleme

Intr-o discoteca in Germania intra un rus, pe tricoul...

Citeste despre: , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA