Andreea Marin i-a spus adevarul fiicei sale. Dureros ce a aflat Violeta: “Are dreptul sa stie…”
Adaugat pe: 1 aprilie 2018

Andreea Marin i-a spus adevarul fiicei sale. Dureros ce a aflat Violeta: “Are dreptul sa stie…”

Ziua de Florii este una emoționantă pentru Andreea Marin. Această zi îi amintește de vedetei de mama ei, care i s-a stins în brațe când ea era copil. Numele ei era Violeta. Același nume i-a fost pus și ei la botez, apoi „zâna” a ales să-l dea mai departe fetiței sale. Ana Violeta, fata ei și a lui Ștefan Bănică Jr., are acum 10 ani.
Andreea Marin i-a spus adevarul fiicei sale. Dureros ce a aflat Violeta: "Are dreptul sa stie..."

Andreea Marin și mama ei aveau o relație cu totul specială. Ziua de Florii îi amintește vedetei de copilărie și de părinți. Ea a mărturisit că în copilărie era o tradiție ca familia ei să meargă la pădure și să culeagă violete. Legat de dispariția mamei sale, care a murit într-un teribil accident de mașină, vedeta a dezvăluit că i-a spus totul fiicei sale.

publicitate

Ea și-a dorit ca Ana Violeta să știe totul despre bunica pe care nu a apucat s-o vadă niciodată. Asta pentru că Andreea Marin vrea ca fata să aprecieze prezența părinților în viața ei.

„Știe adevărul despre pierderea tragică a bunicii ei!”
„Violeta știe adevărul despre pierderea tragică a bunicii ei, e o poveste cu înțelesuri pe care are dreptul să le cunoască, ea e cu un an mai mare acum decât fetița ce eram eu odinioară, când mama s-a stins în brațele mele. Are dreptul să știe și îmi doresc să aprecieze faptul că părinții ei sunt în viață, că o iubesc, o sprijină, are parte de prezența lor, spre deosebire de copiii care, ca și mine, au crescut fără caldura mamei, lucru care îți afectează viața în mod deosebit”, a declarat Andreea Marin, pentru libertatea.ro.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Femeia care stie sa citeasca!

Femeia care stie sa citeasca!

O pereche pleaca in vacanta pe un lac, unde se putea...

I-am spus ca divortez!

I-am spus ca divortez!

– I-am spus ca nu mai stau cu el si ca divortez,...

De unde stie???

De unde stie???

La gabori, examen de promovare. Vine in sala primul...

Citeste despre: , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA