Anuntul despartirii a fost deja facut: “Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu mai raman impreuna”
Adaugat pe: 25 iunie 2018

Anuntul despartirii a fost deja facut: “Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu mai raman impreuna”

Carmen Harra a vorbit pentru CANCAN.RO despre despărțirea momentului în showbizul autohton, cea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav.
Anuntul despartirii a fost deja facut: "Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu mai raman impreuna"

Clarvăzătoarea ne-a declarat că noua relație a prezentatoarei „Te vreau lângă mine” nu va dura foarte mult, deoarece este bazată pe atracție fizica. Ba mai mult decât atât, potrivit spuselor lui Carmen Harra, Tristan Tate o va înșela și trăda, la fel cum a procedat ea cu Victor Slav.

publicitate

„Are foarte multă chimistrie, e bazată pe atracție fizica. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi. Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor„, ne-a declarat în exclusivitate Carmen Harra.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Nu mai merge imprimanta

Nu mai merge imprimanta

– Nu mai merge imprimanta! – Ce nu face? –...

Fiule de ce nu studiezi?

Fiule de ce nu studiezi?

– Fiule de ce nu studiezi? – Dar de ce tata? –...

Robotul de facut amor

Robotul de facut amor

Scot japonezii un robot de facut amor, vor sa il testeze...

Citeste despre: , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA