Asa a scapat cu viata Radu Zamfir din tragedie din Apuseni. Abia acum s-a aflat!
Adaugat pe: 20 octombrie 2017

Asa a scapat cu viata Radu Zamfir din tragedie din Apuseni. Abia acum s-a aflat!

Au trecut 3 ani de la tragedia din Apuseni, în care avionul pilotat de Adrian Iovan s-a prăbuşit, dar abia acum se află cum a reuşit să supravieţuiască medicul Radu Zamfir.
Asa a scapat cu viata Radu Zamfir din tragedie din Apuseni. Abia acum s-a aflat!

Trei ani de durere, de amintiri cumplite care nu se vor şterge niciodată. Atât a trecut de la tragedia aviatică în care comandantul Adian Iovan şi studenta la medicină Aura Ion şi-au pierdut viaţa. Chirurgul Radu Zamfir, „eroul din Apuseni” aşa cum i se spune, a fost unul dintre pasagerii avionului şi a fost primul care a alertat autoritățile.

publicitate

Mai mult, a încercat să-și ajute colegii în orele lungi în care au stat în frig și zăpadă, așteptând să fie găsiți de salvatori. A scăpat cu viaţă, atât el, câţi şi alţi trei colegi, iar acum a ieşit la iveală cum a reuşit să trăiască, dar şi să-i ajute pe răniţi, scrie spynews.ro.

“Chiar și acum port geaca pe care am avut-o în ziua aceea. A preluat multe dintre leziunile care altfel ar fi fost ale mele. Uite, are o gaură cu diametrul de aproape un centimetru. Nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă nu eram îmbrăcat cu această geacă. Pot să spun că m-a ţinut în viaţă. Sunt niște amintiri amare, extrem de neplăcute, de care încerc să mă îndepărtez. Îți dai seama… să ai senzația de moarte iminentă, nu-i de ici de colo. Să realizezi că nu poți să faci nimic, că ești un simplu spectator, nu ai timp nici să ai emoții. Pur și simplu, vezi ce se întâmplă și nu poți face nimic! Nu am avut timp să-mi treacă nimic prin minte decât că mi se întâmplă un lucru foarte rău. Îi mulțumesc… (arată cu ochii spre cer) că am ajuns teafăr la familia mea”, a declarat medicul Zamfir, într-un interviu acordat, recent, pentru revista Auto Test, precizând că echipamenul călduros pe care îl poartă pe motor şi pe care l-a avut şi la momentul producerii accidentului i-a salvat viaţa.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Acum 2 zile

Acum 2 zile

Acum 2 zile am fost invitata la o petrecere numai cu...

De esti asa fericit?

De esti asa fericit?

Mergea unu’ fericit pe strada si se intalneste cu...

Cum ti-a scapat?

Cum ti-a scapat?

Şeful poliţiei îl cheamă pe agentul care avea sarcina...

Citeste despre: , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA