Bomba diminetii! E din nou gravida! A anuntat in aceasta dimineata ca este din nou mama
Adaugat pe: 31 martie 2018

Bomba diminetii! E din nou gravida! A anuntat in aceasta dimineata ca este din nou mama

Lavinia Petrea e însărcinată pentru a treia oară şi este mai fericită ca niciodată. Deşi este o prezenţă extrem de discretă ea a ţinut să facă în public marele anunţ.
Bomba diminetii! E din nou gravida! A anuntat in aceasta dimineata ca este din nou mama

Lavinia Petrea trece prin clipe de reală bucurie, familia sa se va mări cu încă un membru, iar fericita mămică a dezvăluit că va avea o fetiţă.

publicitate

Întru-un interviu pentru viva.ro, Lavinia Petrea a recunoscut că este însărcinată şi se pregăteşte să devină mama celui de-al treilea copil.

“Al treilea copil este pe drum, sunt însărcinată în cinci luni. Suntem foarte fericiți și nerăbdători să fim așa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deși această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara și sper ca totul să fie bine și să avem încă o fetiță sănătoasă.” a declarat Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea a vorbit în cadrul interviului şi despre soţul ei de care este foarte mândră şi a mărturisit că între ei a fost dragoste la prima vedere, scrie spynews.ro.

“Soțul meu este cunoscut prin munca și proiectele lui, acolo unde trebuie, și sunt foarte mândră de el. Nu l-am ascuns și nu îl țin ascuns. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale la Parchetul General. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste câteva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost și mai târziu. Chiar cred că atunci când doi oameni trebuie să fie împreună acest lucru se va întâmpla. Suntem împreună de aproape cinci ani, trăiți cu intensitate.” a mai completat jurnalista pentru sursa citată.


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA