Bomba in televiziunea din Romania! Andreea Mantea tocmai a anuntat ca se retrage: “Dragii mei, aceasta este ultima saptamana”
Adaugat pe: 13 noiembrie 2018

Bomba in televiziunea din Romania! Andreea Mantea tocmai a anuntat ca se retrage: “Dragii mei, aceasta este ultima saptamana”

Andreea Mantea a anunţat că asta este ultima săptămână în care va prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”. Bruneta urmează să plece în Turcia, unde va filma Puterea dragostei, noul show de la Kanal D, emisiune ce debutează luni, 19 noiembrie, de la ora 11.
Bomba in televiziunea din Romania! Andreea Mantea tocmai a anuntat ca se retrage: "Dragii mei, aceasta este ultima saptamana"

Prezentatoarea Kanal D le-a comunicat fanilor ei că aceasta este ultima săptămână în care o vor mai vedea la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”.

publicitate

„Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea “Te Vreau Langa Mine.

Începând de luni, 19 noiembrie, ora 10.00-12.00 și de la ora 13.00-15.00 vă invit să urmăriți o nouă emisiune! Puterea Dragostei este un reality show matrimonial unde 6 fete și 6 băieți s-au înscris pentru a-și găsi marea iubire! Pentru această experiență, ei au plecat deja în Istanbul, Turcia, unde se vor desfășura filmările„, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Facebook, scrie cancan.ro.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA