Ce se intampla atunci cand bei apa imediat dupa ce te ridici din pat. Vei ramane mut de uimire…
Adaugat pe: 4 septembrie 2015

Ce se intampla atunci cand bei apa imediat dupa ce te ridici din pat. Vei ramane mut de uimire…

Foarte multi oameni au tendinta de a bea apa imediat ce se ridica din pat. Valoarea medicala a acestei tendinte de sanatate a fost confirmata stiintifica si este complet benefica pentru sanatatea noastra.
Ce se intampla atunci cand bei apa imediat dupa ce te ridici din pat. Vei ramane mut de uimire...

Apa potabila consumata atunci cand ne trezim, este asociata cu prevenirea unor boli, dureri de corp, probleme cardiace, epilepsie, dureri de cap, artrita, diabet, constipatie, obezitate, tuberculoza, meningita, boli de rinichi, varsaturi, boli uterine, gastrita, etc.

publicitate

De indata ce va treziti, chiar inainte de a face orice altceva, consumati patru pahare de apa plata. Dar amintiti-va daca pentru orice motiv, nu puteti consuma aceasta cantitate de apa la un moment dat, ar trebui sa incepeti cu o cantitate mai mica si sa o cresteti pe parcurs. Dupa spalatul pe dinti si efectuarea igienei de rutina de dimineata, asteptati timp de 45 de minute inainte de a manca ceva. Dupa 45 de minute, luati micul dejun ca de obicei, iar apoi nu beti sau mancati ceva in urmatoarele 2 ore.

Boli specifice care pot fi vindecate cu aceasta metoda:

Cercetarile arata ca, daca se utilizeaza metoda de mai sus, in functie de numarul de zile, regimul urmat poate vindeca fiecare boala dupa cum urmeaza:
-Cancer – 180 zile
-Diabet – 30 de zile
-Constipatie – 10 zile
-Probleme gastrice – 10 zile
-Presiune in sange – 30 de zile

Un lucru bun despre utilizarea acestei metode de tratament este ca, pe langa o urinare crescuta de la inceputul programului, nu are efecte secundare. Apa potabila si un stil de viata activ si sanatos sunt secretele pentru o viata mai lunga.

Apa rece solidifica alimentele uleioase pe care tocmai le-ati mancat si incetineste procesul digestiv. Odata ce aceste uleiuri sunt solidificate, acidul din stomac este absorbit mai repede de intestin si peretele intestinal.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA