Cutremurator. Cum a aflat tatal Madalinei Manole ca fiica sa a murit. “Eram in camera mea, in pat si …”
Adaugat pe: 5 martie 2018

Cutremurator. Cum a aflat tatal Madalinei Manole ca fiica sa a murit. “Eram in camera mea, in pat si …”

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei. Pe 14 iulie 2010 a împlinit 43 de ani. Trupul fără viaţă al regretatei artiste a fost găsit de Petru Mircea chiar în vila din Otopeni unde locuiau. Ei au un băiat împreună, care s-a născut pe 8 iunie 2009. Petru Mircea Jr. este crescut de soțul cântăreței.
Cutremurator. Cum a aflat tatal Madalinei Manole ca fiica sa a murit. “Eram in camera mea, in pat si ...”

Ion Manole, tatăl regretatei artiste, și-a amintit de momentul în care a aflat că fiica lui a murit. Bărbatul a dezvăluit că se afla acasă, în pat, și că a aflat de la televizor că Mădălina a trecut în neființă.

publicitate

„Mădălina este aici, în sufletul meu. Unde intrai cu ea în casă era veselie. Ieșeau copiii pe străzi și veneau să iasă cu ea. Toate fetițele ieșeau pe stradă și cântau ‘Fata dragă’. Dacă mergeai cu ea pe stradă, saluta pe toată lumea. Când am plecat de acasă mi-a zis mama ei să o sun, să o întreb dacă vine pe la noi. Mi-a răspuns mai greu. Mi-a zis că nu vine. Că s-a trezit cu soacra ei de dimineață, cu copilul în brațe. I-am zis să vină cu toții. Mi-a zis să venim noi că până seara află ea de ce a venit, scrie cancan.ro.

Mi-a zis să nu mai venim încărcați că au de toate. Am dat comandă de tort. Seara am mers în parc și după a vorbit fratele ei cu ea. Eram în camera mea în pat, deschid televizorul și văd mare. De la televizor am aflat, nu m-a anunțat nimeni. Soția mea era în bucătărie. Ea se trezea prima. Suna un telefon fix între timp, nu știam cum să-i zic ei. La televizor au început să arate imagini cu oamenii de la procuratură în casa ei. Telefonul suna în continuare, până la urma a răspuns soția mea și am auzit un țipăt. Am găsit-o căzută. La radio s-a anunțat de la ora 6:00″, a spus tatăl Mădălinei Manole.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Ion si Maria in pat

Ion si Maria in pat

Vine Ion acasa de la oras si zice catre Maria, hotarat: –...

Fiica lui Becali

Fiica lui Becali

Vine fiica lui Becali si ii spune: – Tata, eu ma...

Mama doreste sa vorbeasca la telefon cu tatal

Mama doreste sa vorbeasca la telefon cu tatal

In timp ce tatal era la serviciu, mama si copilul stateau...

Citeste despre: , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA