Doliu urias la PRO TV. Emma Neagu, gimnasta care a impresionat intreaga tara la Romanii au talent, a murit
Adaugat pe: 12 aprilie 2019

Doliu urias la PRO TV. Emma Neagu, gimnasta care a impresionat intreaga tara la Romanii au talent, a murit

Este doliu în familia de la “Românii au talent”. Emma Neagu, gimnasta de 15 ani care a impresionat jurații și milioane de oameni în sezonul #9suprem, a murit. Vă reamintim că adolescenta a oferit pe scena show-ului de la Pro TV o lecţie de viaţă emoționantă și sfâșietoare în același timp, ea fiind nevoită să lupte cu o boală cumplită.
Doliu urias la PRO TV. Emma Neagu, gimnasta care a impresionat intreaga tara la Romanii au talent, a murit

Emma Neagu, gimnasta care a impresionat-o pe Nadia Comăneci, a fost răpusă de cancer
Emma Neagu, una dintre cele mai înzestrate concurente care au urcat pe scena emisiunii “Românii au talent”, a încetat din viață în urmă cu cinci zile, însă abia astăzi vestea tristă a ajuns în România. Adolescenta locuia în Toronto, Canada împreună cu familia sa, iar în 2017, a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul drept. Ea a impresionat-o pe fosta gimnastă Nadia Comăneci cu talentul, ambiția și puterea pe care o avea.

publicitate

“Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia «a pierdut bătălia». Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final”, se arată într-un text privind detalii legate de înmormântare, relateză adevarul.ro. Pe Facebook a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea părinților adolescentei.

Emma Neagu, probleme medicale la un consult făcut în urmă cu 5 luni
După ce și-a încheiat numărul, Florin Călinescu a întrebat-o pe concurenta de la “Românii au talent” dacă s-a vindecat complet, iar ea a evitat răspunsul spunând că se simte foarte bine și că face tot ce îi place, însă analizele nu arată întocmai acest lucru. Întrebată de Pavel Bartoș, cum stă, de fapt, situația, mama adolescentei a spus: “În decembrie, pe 20 decembrie, a mai ieșit ceva la radiografie. Ea a mai avut două operații la plămâni”.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA