E stirea diminetii in showbiz! A nascut in urma cu putin timp! Fetita este frumoasa si sanatoasa! “Bine ai venit pe lume!”
Adaugat pe: 25 februarie 2019

E stirea diminetii in showbiz! A nascut in urma cu putin timp! Fetita este frumoasa si sanatoasa! “Bine ai venit pe lume!”

Catrinel Menghia a născut! Cunoscuta brunetă a devenit mamă pentru prima dată luni dimineaţă, la ora 5:49.
E stirea diminetii in showbiz! A nascut in urma cu putin timp! Fetita este frumoasa si sanatoasa! "Bine ai venit pe lume!"

Catrinel Menghia este în culmea fericirii! Caroline a venit pe lume astăzi, de dimineaţă, iar vedeta a publicat deja prima poză cu bebeluşul. Micuţa a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

publicitate

“Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico ♥️ 25.02.2019, 05.49 am”, a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginii cu ea în timp ce-şi alăptează bebeluşul.

Catrinel Menghia a făcut tot timpul sport pe parcursul sarcinii
“Vâslitul este un sport care nu necesită ridicarea greutăților, așadar într-un caiac simt că am puțin răgaz de la burta mea cam greoaie. Dacă corpul tău (și mintea) doresc să vâslească, obține aprobarea medicului înainte de a merge la plimbare pe râuri. Cred că cel mai bun cadou pe care îl putem oferi copiilor noștri îl reprezintă părți din noi care ne fac să fim unici”, spunea Catrinel Menghia în urmă cu aproximativ două luni, scrie spynews.ro.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA