Ei sunt copiii Israelei Vodovoz. Cu ce avere raman acestia dupa moartea mamei lor
Adaugat pe: 12 martie 2018

Ei sunt copiii Israelei Vodovoz. Cu ce avere raman acestia dupa moartea mamei lor

Vestea că mama lor a încetat din viaţă a căzut ca un trăsnet pentru copiii Israelei Vodovoz. Deşi ajunsese la vârsta de 70 de ani, Israelei Vodovoz era o femeie puterncă şi nimeni nu se gândea că aceasta ar putea să-şi găsească sfârşitul în acest fel.
Ei sunt copiii Israelei Vodovoz. Cu ce avere raman acestia dupa moartea mamei lor

Chiar dacă în ultima perioada problemele de sănătate îi dădeau bătăi de cap, nimeni nu se gândea că Israelei Vodovoz va sfârşi aşa. Copiii Israelei Vodovoz sunt îngroziţi de tragedia petrecută mamei lor, mai ales că aceştia aveau o relaţie foarte bună.

publicitate

La nunta pe care Israela Vodovoz a făcut-o cu Liviu cei doi copii au fost de faţă şi au oferit toată susţinerea mamei lor. Ba chiar fiul său, Ianiv, în vârstă de 44 de ani, a fost cel care a condus-o pe mama sa la altar, aşa cum se poate vedea şi în fotografiile din galeria foto, potrivit site-ului Click.

Chiar dacă mulţi nu au văzut relaţia dintre Israela Vodovoz şi Liviu una potrivită, copiii Israelei Vodovoz au fost alături de ea şi au încurajat-o să lupte pentru iubirea ei. Hilla, fiica Israelei, în vârstă de 42 de ani, cele două nepoate ale ei, Ziv şi Iuval, care aveau 6 şi 10 ani la nunta bunicii lor, dar şi fiul său Ianiv, s-au implicat mult în nunta mamei lor, totul pentru fericirea acesteia, scrie spynews.ro.

Nu ştim exact care este cu adevărat averea pe care Israela a lăsat-o în urmă, unii vorbesc de sume fabuloase, în timp ce vecinii săi spun că afacerista nu stătea deloc bine cu banii. Cert este că Israela Vodovoz a făcut afaceri toată viaţa. În 2010, aceasa a investit un milion de euro într-o pensiune, pe care a decis să o vândă câţiva ani mai târziu cu suma de 800.000 de euro.

Israelei Vodovoz locuia într-un apartament din Bucureşti, char acolo unde şi-a găsit şi sfârşitul, locuinţă ce a fost achiziţionată cu suma de 104.000 de euro. Israela Vodovoz mai avea şi două maşini de teren, dar şi mai multe terenuri, unele în afara Bucureştiului.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA