Elena Udrea, insarcinata! Surpriza pentru toata lumea. Cine e barbatul?! Nu e iubitul ei
Adaugat pe: 21 ianuarie 2018

Elena Udrea, insarcinata! Surpriza pentru toata lumea. Cine e barbatul?! Nu e iubitul ei

Este ştirea bombă a weekendului! Elena Udrea este însărcinată şi urmează să devină mamă pentru prima oară. Totul s-a întâmplat în urma unui proces de fertilizare pe care vedeta în vârstă de 44 de ani l-ar fi făcut pentru a treia oară.
Elena Udrea, insarcinata! Surpriza pentru toata lumea. Cine e barbatul?! Nu e iubitul ei

Şi, cum a treia oară e cu noroc, Elena Udrea a reuşit să îşi îndeplinească visul: va deveni mamă. Potrivit Antena 3, Adrian Alexandrov, iubitul ei, ar fi fost cel care a insistat să mai facă o fetilizare in vitro. Acum, că Elena Udrea e însărcinată, cu siguranţă el este în culmea fericirii.

publicitate

Recent, spynews.ro a aflat şi când se vor căsători cei doi, numai că acum există posibilitatea să fie botezul înainte sau, cine ştie, nuntă şi botez în aceeaşi zi. „Cu toţii aşteptăm invitaţiile la nuntă. Numai că Adrian ezită să programeze evenimentul. Ne-a spus că o să facă nunta după ce iubita lui scapă de problemele din justiţie”, ne-a mărturisit un apropiat al tânărului afacerist.

Elena Udrea trăieşte de ce vreme o poveste de dragoste ca în poveşti alături de Adrian Alexandrov. Cu 11 ani mai tânăr decât cunoscuta femeie, acesta este de profesie broker imobiliar. O bună perioadă de timp, tânărul a lucrat ca manechin şi a colaborat cu mărci de renume din lumea modei. Deşi nu este la fel de renumit precum iubita sa, bărbatul nu este un om care duce lipsa banilor. El are o vilă în Paradisul Verde din Corbeanca, lângă București, și conduce o mașină de lux.


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA