Era inevitabil! Radu Valcan si Adela Popescu au tinut sa se afle de la ei. Decizia radicala luata dupa 4 ani de casnicie: “Gata, ne…”
Adaugat pe: 11 februarie 2019

Era inevitabil! Radu Valcan si Adela Popescu au tinut sa se afle de la ei. Decizia radicala luata dupa 4 ani de casnicie: “Gata, ne…”

Radu Valcan si Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul autohton. Adela a nascut de curand, iar acum este mamica a doi baieti. Bineinteles, Radu Valcan este alaturi de ea in fiecare moment, iar acum planuiesc sa se mute in casa noua.
Era inevitabil! Radu Valcan si Adela Popescu au tinut sa se afle de la ei. Decizia radicala luata dupa 4 ani de casnicie: "Gata, ne..."

Adela Popescu a oferit informatia intr-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro.

publicitate

”Casa exista, dar abia la vara ne vom muta. Suntem fericiti si abia asteptam. Locuinta in care stam acum ne e tare draga si am renovat-o cu dragoste, dar la momentul acela, eram doar noi doi si compartimentarea nu e chiar cea mai potrivita pentru o familie cu doi copii. Casa in care ne vom muta nu e neaparat mare, dar are designul minimalist pe care ni l-am dorit, plus impartirea potrivita pentru familia noastra”, a spus ea.

Intrebata daca bebelusul Andrei o lasa sa doarma noaptea, Adela Popescu a recunoscut ca are deja mai multa experienta.

”Fiind alaptat, reprizele de somn sunt mai scurte. Cu toate astea, a avut intr-o noapte 7 ore legate de somn. Bine, eu nu m-am bucurat de ele, intrucat ultimele trei tot il pazeam sa se trezeasca. Dar e clar ca sunt eu mai pregatita, adica am invatat sa imi dozez energia altfel”.

Adela Popescu a explicat de ce primul copil al cuplului poarta numele de Alexandru

Chiar Radu, sotul Adelei, a dorit ca primul nascut al cuplului sa poarte numele de Alexandru. Iar dezvaluirea a fost facuta, la momentul respectiv, chiar de fericita mamica.

„Numele pe care l-am ales, de fapt a fost o dorinta a tatalui lui… pe baietel, pe bebelus il cheama Alexandru Valcan. E un nume care ii place lui foarte mult, i-a placut dintotdeauna, este si sfant. E un n ume necautat, adica nu ne-am dorit ceva foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, are o semnificatie aparte”, a mai spus Adela.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA