Gata cu speculatiile! Gina Pistol a facut anuntul: “O sa ma marit!”
Adaugat pe: 14 februarie 2018

Gata cu speculatiile! Gina Pistol a facut anuntul: “O sa ma marit!”

Gina Pistol a oferit primele declaraţii după apariţia zvonurile conform cărora nu ar mai forma un cuplu cu Smiley. Fostul iepuraş Playboy a precizat că este o femeie care oferă libertate partenerului şi că, la un moment dat, va ajunge în faţa altarului alături de persoana potrivită.
Gata cu speculatiile! Gina Pistol a facut anuntul: "O sa ma marit!"

“M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: ‘Săraca de Gina’.

publicitate

Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint”, a declarat Gina Pistol la un post de televiziune.
Gata cu speculatiile! Gina Pistol a facut anuntul: "O sa ma marit!"

Altfel, Gina Pistol s-a întâlnit, luni, cu unul dintre colegii de la muncă. Aflată în braţele lui DJ Silviu, acesta i-a transmis un mesaj iubitului prezentatoarei. “Smiley, fata e la noi!”, a scris artistul în dreptul imaginii, scrie cancan.ro.


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA