Lacrimi de durere! A murit Cerasela. “Te voi iubi mereu. Sa ma astepti!”
Adaugat pe: 14 februarie 2018

Lacrimi de durere! A murit Cerasela. “Te voi iubi mereu. Sa ma astepti!”

Cerasela Mihovici este o tânără din Botoşani care şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena în urma unei boli foarte grave care a măcinat-o ani de zile, aşa cum informează observator.tv.
Lacrimi de durere! A murit Cerasela. "Te voi iubi mereu. Sa ma astepti!"

Povestea dramatică a tinerei a început în anul 2011 când a avut nevoie de un transplant de plămân şi a fost operată la Spitalul Universitar din Viena. Dar, drama sa a continuat, iar boala necruţătoare nu a fost învinsă. La doar patru ani de la operaţie au apărut complicaţii din cauza unei bacterii provenită de la o răceală.

publicitate

Astfel, după alte tratamente, în 2016, Cerasela a primit un nou plâmân, fiind operată încă o dată la Viena.

Dar organismul tinerei fete a cedat în urma complicaţii, iar aceasta s-a stins din viaţă prea curând, lăsând în urmă doar durere şi suferinţă.

“Te voi iubi mereu viață mea. Vei rămâne mereu în inima mea! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică și să mă aștepți și pe mine!” a scris sfâşiat de durere soţul ei.

“Prietenă mea dragă, Any Cerasela Mihovici, noi spunem că e mult prea devreme, Dar Dumnezeu a spus ajunge suferința ta și te-a chemat la El. Ai lăsat în urmă ta multă suferință, Dumnezeu să îi mângâie pe toți” a transmis un alt apropiat.


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA