Lavinia Parva este insarcinata, iar Stefan Banica Jr. a dat vestea cea mare: ”Am sa fiu tata pentru a treia oara!”
Adaugat pe: 16 decembrie 2018

Lavinia Parva este insarcinata, iar Stefan Banica Jr. a dat vestea cea mare: ”Am sa fiu tata pentru a treia oara!”

Ștefan Bănică Jr. se pregătește să fie tată pentru a treia oară și a făcut acest anunț chiar aseară, în timpul concertului pe care l-a susținut pe scena Sălii Palatului.
Lavinia Parva este insarcinata, iar Stefan Banica Jr. a dat vestea cea mare: ”Am sa fiu tata pentru a treia oara!”

Lavinia Pârva este însărcinată, iar emoția l-a cuprins pe Ștefan. A doarit să transmită chiar el vestea impresionantă, iar acum toți fanii vor urmări cu sufletele la gură ”evoluția evenimentelor” din viața celebrului cuplu.

publicitate

Aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Lavinia Pârva a vorbit recent despre copii: ”Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil”
Lavinia Pârva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr., cei doi unindu-și destinele în vara anului trecut. Vedeta se declară fericită, atât cu viața ei profesională, cât și cu cea persoanală, mărturisind că este binevenit un copil în viața lor, scrie cancan.ro.

„Echilibrul este cel mai important lucru in viata. Toate vin atunci cand trebuie sa vina si daca trebuie sa vina. Am o meserie care imi place foarte tare, am o familie frumoasa, am prieteni minunati in jurul meu si sunt sanatoasa. Niciodata nu mi-am proiectat nimic si nu mi-am facut planuri in niciun sens. Orice femeie la un moment dat isi doreste un copil. Eu am spus-o clar, treaba asta vine cand e momentul. Cu siguranta ca e binevenit, daca Dumnezeu vrea, copilul va veni in viata noastra. Noi suntem la fel de fericiti ca inainte de a face acest pas. Cred ca e o chimie intre noi doi, o compatibiitate. Fiecare om in viata intalneste un om important de la care are multe lucruri de invatat. Mi-a placut mereu sa stau langa oameni de la care am ce invata”, a explicat Lavinia Pârva.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Iubire mare

Iubire mare

-Ma iubesti? -Poate ca nu inca, de ce sa mint. Dar...

Tata mi-o cumperi

Tata mi-o cumperi

Tata mi-o cumperi? Iti iau una d-asta. publicitate ...

Am auzit ca esti la spital

Am auzit ca esti la spital

Ce faci? Am auzit ca esti la spital Am sunat din greseala...

Citeste despre: , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA