Meghan Markle a nascut! Primul copil al Ducilor de Sussex este …
Adaugat pe: 6 mai 2019

Meghan Markle a nascut! Primul copil al Ducilor de Sussex este …

Meghan Markle a născut un băiat. Primul copil al Ducilor de Sussex este al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.
Meghan Markle a nascut! Primul copil al Ducilor de Sussex este ...

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că ducesa de Sussex a născut un băiat. Anunțul a fost făcut printr-o imagine albastră care are inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și scrie ”E un BĂIAT”. În continuare pe imagine scrie ”Altețele lor regale, ducele și ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor”.

publicitate

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că ducesa de Sussex a născut un băiat. Anunțul a fost făcut printr-o imagine albastră care are inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și scrie ”E un BĂIAT”. În continuare pe imagine scrie ”Altețele lor regale, ducele și ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor”. Potrivit postării de pe Instagram, copilul a cântărit 3.26 kg la naștere și a venit pe lume în cursul dimineții zilei de 6 mai 2019.

”Ducesa și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul și sprijinul pe care l-au oferit în acest moment foarte special al vieții lor”, se mai arată în mesajul postat pe Instagram. La scurt timp după ce a fost făcut anunțul pe Instagram, prințul Harry a susținut o scurtă declarație de presă și le-a spus jurnalițtilor adunați la Windsor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei, scrie libertatea.ro.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat că încă nu știe cum se va numi fiul său. ”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Dublarea alocatiilor pentru copii a primit vot pozitiv. Pana la 600 de lei, lunar, pentru un copil! De cand se aplica

Dublarea alocatiilor pentru copii a primit vot pozitiv. Pana la 600 de lei, lunar, pentru un copil! De cand se aplica

Dublarea alocațiilor pentru copii a fost votată în...

Al treilea copil e negru!

Al treilea copil e negru!

Maria se intoarce de la spital cu al trelea copil…...

Blonda si primul barbat

Blonda si primul barbat

După o seară plină de pahare spirtoase, o blondă...

Citeste despre: , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA