Sanziana Buruiana, certata de toata lumea pe motiv ca inca isi mai alapteaza fetita in varsta de 3 ani! Ce raspuns halucinant a dat blondina: “Si pana la majorat…”
Adaugat pe: 22 ianuarie 2019

Sanziana Buruiana, certata de toata lumea pe motiv ca inca isi mai alapteaza fetita in varsta de 3 ani! Ce raspuns halucinant a dat blondina: “Si pana la majorat…”

Sanziana Buruiana continua sa-si alapteze fetita, chiar daca fiica ei are deja trei ani. Sanziana Buruiana a fost certata de toata lumea pentru ca inca isi mai hraneste la san fiica. In loc sa se supere, Sanzi a raspuns calma.
Sanziana Buruiana, certata de toata lumea pe motiv ca inca isi mai alapteaza fetita in varsta de 3 ani! Ce raspuns halucinant a dat blondina: "Si pana la majorat..."

„Va multumesc pentru aprecieri. Imi doresc sa intru in Cartea Recordurilor. Glumesc. Pentru sanatatea ei o alaptez si pana la majorat daca e nevoie, fara niciun compex estetic. Ea e pe primul loc. Fiecare alege sa-si iubeasca mai mult copilul sau corpul. In viata e vorba de alegeri”, a spus Sanziana Buruiana.

publicitate

Recent, Sanziana Buruiana declara, pentru WOWbiz.ro, ca a incercat sa isi convinga fiica sa nu se mai hraneasca la san.

„Este destul de greu sa ma desprind de ea si ea de mine. Si ne-am format o legatura prin alaptat, iar mamele care nu alapteaza nu stiu acest lucru. Nu credeam ca exista legatura asta. E foarte emotionant sa il vezi pe micut cum se uita la tine si adoarme la san. A mea deja e maricica, a implinit 3 ani, inca mai cere. Am incercat sa o pacalesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lasat inima sa nu-i dau. Am observat ca laptele inca mai este consistent. Mananca si mancare, ea. Bea si sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contacteaza virusuri. Toti din casa eram raciti, ea nu a racit deloc. E la gradinita, sta in colectivitate, dar nu raceste deloc”, spunea Sanzi


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
La piscina

La piscina

– Wow, suntem singurele fete cu sanii mici de...

O fetita rea

O fetita rea

-Dumnezeule, Maricica! Esti gravida si adolescenta...

Vino sa ma iei, sus suspendat

Vino sa ma iei, sus suspendat

– Buna tata. Vino sa ma iei, sunt suspendat. –...

Citeste despre: , , , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA