Se dau salariile si pensiile inainte de Paste? Ce spun autoritatile… Romanii vor avea sau nu bani de miel, cozonac, drob si mici?
Adaugat pe: 3 aprilie 2018

Se dau salariile si pensiile inainte de Paste? Ce spun autoritatile… Romanii vor avea sau nu bani de miel, cozonac, drob si mici?

Deși politicienii și ministrul Finațelor, Eugen Teodorovici, au anunțat acum câteva zile că pensiilor și salariilor bugetarilor vor fi date înainte de Paște, se pare că acest lucru este încă incert. O decizie în acest sens era așteptată după ședința de Guvern de joi, dar miniștrii nu au mai spus nimic.
Se dau salariile si pensiile inainte de Paste? Ce spun autoritatile... Romanii vor avea sau nu bani de miel, cozonac, drob si mici?

Singurul lucru cert este că pensiile vor fi primite înainte de Sărbătorile de Paști doar de către pensionarii Ministerului de Interne.

publicitate

Carmen Dan a anunțat încă de sâmbătă că pensionarii MAI își vor primii bani înainte de Învierea Domnului.

În ceea ce privește ceilalți pensionari, nu s-a anunțat până acum nimic oficial.

De altfel, întrebat despre plata salariilor şi a pensiilor anticipat, înainte de Paşte, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat: „Nu a fost o discuţie în acest sens în ședința de Guvern. Mai multe amănunte poate să dea Ministerul Finanţelor”.

De ce întârzie taloanele de pensie ale foștilor angajați de la Interne

Ministrul Carmen Dan a vorbit despre problema pensionarilor de la Interne care nu au primit niciun talon de pensie în acest an. Aceasta a dat vina pe poștă și pe firma responsabilă cu imprimarea și împachetarea plicurilor pentru această situație.

În ultima perioadă am primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne în care se reclama faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie și martie ale anului în curs încă nu au fost primite.

După cum știti, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare față de cel obișnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce privește procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018.

Dacă anul trecut s-a procedat, în condițiile legii, la achiziția directă a serviciilor de imprimare și împachetare a plicurilor, în 2018 a fost necesară conform legislatiei in vigoare, o alta procedură de achiziție a acestor servicii, din cauza numărului considerabil mai mare de pensionari. Mai multe aici


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA