Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta “medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni
Adaugat pe: 16 februarie 2019

Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta “medicul erou din Apuseni” cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni

Presa l-a numit medicul erou din Apuseni, in urma tragicului accident despre care nu-i place sa-si aminteasca.
Secretele doctorului Radu Zamfir! Cum se comporta "medicul erou din Apuseni" cu pacientii sai de la Spitalul Fundeni

El isi spune simplu, Radu Zamfir, chirurg … un chirurg, care nu poate trai fara sa intre in sala de operatii, unde reuseste sa rezolve dintre cele mai complexe cazuri. Astazi este considerat de specialistii in domeniu unul dintre cei mai buni chirurgi din Romania pe zona digestiva. Totodata este si coordonator al echipei de prelevare hepatica, efectuand pana acum peste 600 de interventii de acest tip. El a participat la zeci, poate chiar sute de transplanturi alaturi de prof. dr. Irinel Popescu, seful Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni.

publicitate

Radu Zamfir a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti in 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10. “Mie mi-a salvat viata. Adica eu fara el, azi nu mai traiam. Si nu ma refer numai la chirurgul Radu Zamfir, ci si la OMUL, Radu Zamfir. Pentru ca in meseria este vital sa fii ambele”, ne-a relatat una dintre fostele sale paciente.

“Eu nu m-am operat la dumnealui, dar pot sa va spun ca am ramas uimita de cata grija poate sa aiba de pacientii lui, indiferent de clasa lor sociala. Le explica, vorbeste frumos, calm, bland. Daca e chemat noaptea, vine. Dimineata vine. Eu m-am gandit ca poate locuieste in spitalul asta”, povestese impresionata o doamna trecuta bine de 70 de ani, internata in Spitalul Fundeni, locul unde Radu Zamfir este chirurg inca din anul 2000, scrie bzi.ro.

Curiozitatea neobisnuita a lui Radu Zamfir – “Eram un copil ca oricare altul, poate cu niste preocupari neobisnuite, in sensul ca urmaream, cu o curiozitate si o perseverenta de neasteptat pentru varsta aceea, animale mici si insecte”, declara Radu Zamfir recent, intr-un interviu.

Curiozitatea lui neobisnuita este specifica celor care au ajuns de-a lungul timpului medici de renume mondial. De obicei, asa incepe totul… din pasiune, din dorinta de a descoperi ce se afla dincolo de ceea ce ochiul liber poate observa.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Pacientul se plange doctorului

Pacientul se plange doctorului

In spital, un pacient se plange doctorului: -Doctore,...

Cristi Borcea, internat in stare grava! Medicii de la Spitalul Floreasca sunt rezervati! Inima i-a cedat

Cristi Borcea, internat in stare grava! Medicii de la Spitalul Floreasca sunt rezervati! Inima i-a cedat

Cristian Borcea a ajuns in stare grava de la penitenciar...

La spitalul de nebuni

La spitalul de nebuni

La un spital de nebuni doctorul se plimba prin gradina...

Citeste despre: , , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA