Stefan Banica este foarte discret si evita sa vorbeasca despre actuala sa sotie. Dezvaluirea facuta acum de artist o va surprinde chiar si pe Lavinia Pirva: “Va fi greu…”
Adaugat pe: 17 februarie 2019

Stefan Banica este foarte discret si evita sa vorbeasca despre actuala sa sotie. Dezvaluirea facuta acum de artist o va surprinde chiar si pe Lavinia Pirva: “Va fi greu…”

Stefan Banica Junior a marturisit ca abia asteapta sa devina din nou tatic.
Stefan Banica este foarte discret si evita sa vorbeasca despre actuala sa sotie. Dezvaluirea facuta acum de artist o va surprinde chiar si pe Lavinia Pirva: "Va fi greu..."

Stefan Banica Junior se pregateste sa devina tatic pentru a treia oara. Actuala sa sotie, cantareata Lavinia Pirva, este insarcinata si urmeaza sa nasca in vara acestui an.

publicitate

Artistul a afirmat ca abia asteapta venirea pe lume a copilului.

„Am in copiii mei un ajutor de nadejde. Eu am un pic de experinta cu ei doi, in rest e ca la inceput. Va fi greu, dar am ajutor in copiii mei. Va fi gemeni ca zodie. Imi place sa vorbesc despre ce imi este drag, dar treaba asta cu intratul in detalii nu o fac pentru ca as fi secretos, ci doar este dreptul meu”, a declarat Stefan Banica Junior la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.

„Eu sunt pregatit de schimbat scutece. Nici eu nu am nicio preferinta cu genul bebelusului. Vreau doar sa vina mai repede, sa il plimb prin parc”, a spus fiul lui Stefan Banica Junior, Radu.

Stefan Banica Junior este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti din industria muzicala din Romania. In plan personal, acesta a fost casatorit de doua ori, cu Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Artistul are doi copii, Radu si Violeta. In prezent, Stefan Banica este insurat cu cantareata Lavinia Pirva, cei doi urmand sa devina parinti anul acesta, scrie bzc.ro.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA