„Sunt sigura ca Dumnezeu…” Mesajul dureros transmis de Antonia
Adaugat pe: 4 mai 2018

„Sunt sigura ca Dumnezeu…” Mesajul dureros transmis de Antonia

Antonia este o femeie de succes, o artistă completă, care se bucură și de o familie frumoasă. Împreună cu Alex Velea, artista are doi băieței frumoși foc, pe care îi expune pe rețelele de socializare cu mare mândrie.
„Sunt sigura ca Dumnezeu...” Mesajul dureros transmis de Antonia

Cu toate că are familia aproape, Antonia se simte incompletă, pentru că un important membru lipsește. Este vorba de fiica sa cea mare, Maya.

publicitate

Antonia nu ratează nicio ocazie de a le arăta fanilor boacănele pe care le fac cei doi băieți ai săi, Akim și Dominic. Astfel, de foarte multe ori, artista postează pe rețelele de socializare diverse fotografii și clipuri video cu cei mici, spre bucuria fanilor.

Cea mai recentă postare a Antoniei este una tristă. Deși este fotografiată alături de Akim și Dominic, iar cei trei sunt veseli și zâmbesc, artista a postat un mesaj din care reiese faptul că suferă destul de tare din cauza absenței Mayei.

„Această fotografie este incompletă, deoarece fetița mes lipsește, dar sunt sigură că Dumnezeu lucrează prin căile Lui pentru a face ca această fotografie să fie, curând, una completă”, a scris Antonia, pe Instagram, scrie spynews.ro.

Internauții au reacționat imediat și au încurajat-o pe artistă: „Să sperăm!”, „Să-ți ajute Dumnezeu”, „Sunteți superbi toți”, i-au scris fanii.

Frumoasa artistă speră ca divorţul dintre ea şi Vincenzo Castellano să se pronunţe cât mai repede, urmând apoi să ceară custodia fiicei sale, Maya.


loading...


loading...
Incomemagazine.ro Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Bewoman.ro pe Google+
Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA