Surpriza! Cine este de fapt Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei 2018
Adaugat pe: 15 decembrie 2018

Surpriza! Cine este de fapt Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei 2018

Bogdan Ioan a castigat marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro!
Surpriza! Cine este de fapt Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei 2018

A fost o finala magica, in care cei patru concurenti au demonstrat inca o data ca au calitati vocale formidabile si ca au capacitatea de a face spectacol si de a ridica publicul in picioare.

publicitate

Bogdan vine din Constanta si a studiat Arhitectura la Iasi. A facut dans sportiv de performanta pana la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a inceput sa-i invete miscarile si sa invete sa cante. Zilnic repeta peste 7 ore si, fiind impulsionat de prietenii lui, a inceput sa ia si lectii de canto.

Cu toate ca a inceput cu acest stil, Bogdan si-a dorit intotdeauna sa demonstreze ca poate interpreta si piese din alte registre muzicale si a reusit sa faca acest lucru la Vocea Romaniei.

In fiecare etapa, Bogdan a bucurat antrenorii si publicul cu timbrul lui vocal deosebit, dar si cu abilitatea de a face spectacol si de a se implica in totalitate in momentele pe care le-a adus pe scena. Reprezentatiile lui au fost un mix perfect de sensibilitate si energie, iar piesele alese impreuna cu Smiley l-au ajutat sa demonstreze ca poate aborda mai multe stiluri muzicale. Calitatile lui vocale au convins publicul ca merita sa castige sezonul 8 Vocea Romaniei, scrie bzc.ro.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA