Veste pentru parintii copiilor nascuti dupa aceasta data. Statul ar putea sa le dea 10.000 de euro
Adaugat pe: 8 februarie 2018

Veste pentru parintii copiilor nascuti dupa aceasta data. Statul ar putea sa le dea 10.000 de euro

Surpriza pentru proaspetii parinti! E posibil ca statul sa le dea bani. Partidul Noua Romanie (PNR) a conceput un proiect de lege prin care statul le va depune, la CEC Bank, copiilor nascuti dupa data de 1 ianuarie 2018, cate 10.000 de euro pentru a putea sa isi continue studiile, sa-si deschida o afacere sau sa isi cumpere o casa.
Veste pentru parintii copiilor nascuti dupa aceasta data. Statul ar putea sa le dea 10.000 de euro

Statul va depune cate 300 de lei lunar, pana la implinirea varstei de 18 ani. Banii vor putea fi accesati doar la 18 ani, doar de titular si doar daca are 12 clase urmate, informeaza Gandul. Acest program va derula dupa crearea Autoritatii Nationale pentru Copii si Tineri.

publicitate

Consiliul de administratie al Bancii Nationale Romanesti (BNR) a hotarat majorarea dobanzii de politica monetara, pentru a doua oara in acest an. Nivelul dobanzii de politica monetara va fi de 2,25% incepand cu ziua de maine. Anterior, acesta era de 2%, potrivit BNR. De asemenea, rata dobanzii pentru facilitatea de depozit s-a majorat la 1,25% de la 1% pe an, iar rata dobanzii aferente facilitatii de creditare a fost majorata la 3,25% de la 3%.

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a explicat hotararea Consiliului precizand ca se doreste stapanirea inflatiei: „In sedinta de astazi, Consiliul de administratie al BNR a analizat si aprobat Raportul asupra inflatiei, editia februarie 2018, document ce incorporeaza cele mai recente date si informatii disponibile. Noul scenariu al prognozei evidentiaza perspectiva cresterii ratei anuale a inflatiei in lunile urmatoare, succedata de o temperare a acesteia in ultima parte a anului 2018, scrie -->

Mama de profesie

Introdu in campul alaturat e-mail-ul tau si vei primi zilnic, noutati si sfaturi utile!

Email:

 
VERSIUNEA MOBILA