Vestea pe care o asteptau toti romanii: Florin Busuioc, externat
Adaugat pe: 28 noiembrie 2018

Vestea pe care o asteptau toti romanii: Florin Busuioc, externat

Vesti de ultima ora despre Florin Busuioc! Dupa ce s-a aflat ca starea de sanatate a prezentatorului s-a imbunatatit in ultimele zile, a aparut o noua veste buna.
Vestea pe care o asteptau toti romanii: Florin Busuioc, externat

Potrivit unor surse medicale din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitala, actorul se simte din ce in ce mai bine, in curand va fi externat si se intoarce la munca, la Pro TV.

publicitate

Zilele trecute, mai multe informatii contradictorii au venit dinspre spitalul in care se afla internat actorul Florin Busuioc, dupa ce a fost adus de la Craiova. Medicul care l-a salvat pe Busu a explicat ca doctorii de la Institutul de Boli Cardiovasculare ar fi luat in calcul varianta montarii unui al doilea stent.

”Este adevarat ca domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sange de la inima, care nu erau insa de operat in acel moment de urgenta, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca sa salvam pacientul. Nu stiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu dupa evolutia pacientului”, a explicat medicul Paul Trasca, pentru o publicatie din Romania, scrie bzc.ro.

Fumatul, principalul vinovat?!
Surse medicale au sustinut ca fumatul excesiv l-ar fi adus pe Florin Busuioc in aceasta situatie. Cert este ca vedeta PRO TV pare sa fie un fumator inrait. Florin Busuioc lasa, in trecut, impresia ca profita de fiecare ocazie pentru a trage cate un fum, indiferent ca se afla in compania familiei, a prietenilor sau singur pe strada. Alaturi de televiziune si teatru, fumatul era una dintre pasiunile sale. Numarul mare de tigari „savurate” zilnic i-ar fi provocat, in cele din urma, infarctul indragitului actor. Medicii specialisti sustin, de altfel, ca riscul cel mai important al consumului de tutun se rasfrange asupra sistemului cardiovascular. Mai precis, fumatul este unul dintre cei mai importanti factori de declansare a infarctului miocardic.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA