Victor Slav a facut marele anunt despre Andreea Mantea! Zvonurile s-au confirmat
Adaugat pe: 15 noiembrie 2018

Victor Slav a facut marele anunt despre Andreea Mantea! Zvonurile s-au confirmat

Victor Slav a făcut marele anunț despre Andreea Mantea! Prezentatorul TV a împărtășit vestea cu toți prietenii săi virtuali.
Victor Slav a facut marele anunt despre Andreea Mantea! Zvonurile s-au confirmat

Victor Slav a publicat pe contul său de Facebook programul noii emisiuni prezentate de Andreea Mantea. De luni până vineri, emisiunea va avea câte două ediții, una de la 11.00 și de la 13.00, iar sâmbăta de la 15.30. În fiecare Gală a emisiunii, transmisă sâmbătă de sâmbătă, de la ora 15:30, vor avea loc eliminările. Filmarile pentru show-ul matrimonial „Puterea dragostei” au loc în Turcia, la Istanbul.

publicitate

În cadrul acestui reality show matrimonial, 6 femei și 6 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Puterea Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Publicul va avea un rol important în călătoria celor 12 concurenți în căutarea magiei iubirii, aceștia putând câștiga simpatia celor de acasă. O serie de premii și surprize îi așteaptă pe concurenți, iar telespectatorii sunt invitați să urmarească un reality show care nu îi va lăsa indiferenți și îi va implica în cea mai emoționantă călătorie, cea a căutării sufletului pereche.

De luni, 19 nov, de luni pana vineri, de la 10:00 si de la 13:00, si in fiecare sambata, Gala emisiunii, de la 15:30.”, a scris Victor Slav pe contul său de Facebook, srie cancan.ro.

Andreea Mantea s-a mutat cu copilul la Istanbul
La fel ca prezentatorul Cosmin Cernat, care în perioada filmărilor pentru „Exatlon” locuiește în Republica Dominicană, Andreea Mantea va sta la Istanbul cât se va transmite la Kanal D „Puterea dragostei”.

Vedeta nu îl lasă acasă pe fiul ei. Micuțul David va fi pe toată perioada filmărilor va fi alături de mama lui și de bonă. Deși, această veste nu a fost făcută oficial, producătorii generali ai reality-show-ului, aflați din Turcia, i-au transmis deja Andreei că abia așteaptă să lucreze împreună și că o așteaptă cu brațele deschise, scrie Libertatea.ro, care mai specifică faptul că în weekenduri, Andreea Mantea va reveni în România.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Citeste despre: , , , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA