Tunsori moderne pentru femei indraznete 2017
Adaugat pe: 8 iunie 2017

Tunsori moderne pentru femei indraznete 2017

Va plac lucrurile indraznete? Vreti sa atrageti atentia oriunde v-ati duce? Sunteti gata sa experimentati lucruri noi, poate prea..noi? Atunci tunsorile ascunse sunt pentru voi.
Tunsori moderne pentru femei indraznete 2017

Acestea au mai fost intalnite, nu ar fi prima oara, dar, in noul sezon, ele revin in forta, destinate mai ales acelor femei care vor sa epateze cu orice pret si care sunt dispuse sa faca rabat de la absolutul feminin si sa treaca intr-o alta latura, mai neobisnuita.

publicitate

Este mai mult un capriciu, pe care puteti sa vi-l faceti, ascunzand anumite stiluri mai speciale sub restul parului, asa incat, atunci cand nu doriti, aceste elemente vor trece absolut neobservate.

Un prim model este cel care presupune realizarea unor linii in V, in culori diferite, pana aproape catre mijlocul parului. Cu cat este mai lung parul, cu atat va fi mai usor sa ascundeti acest model indraznet, atunci cand doriti sa nu atrageti atentia, fie lasandu-l liber, pe spate, fie prinzandu-l intr-un coc in zona de jos a cefei.

Dar, in caz contrar, prindeti-va restul parului oricum ati dori, in coada simpla, ,,de cal’’, sau intr-un coculet situat in orice parte si in orice fel.


loading...

loading...
Feminis.ro
Obiectiv.info STIRI ASEMANATOARE
Tunsori bob carre 2020

Tunsori bob carre 2020

Tunsorea bob-carre se potrivește oricui, indiferent...

Tunsori pixie 2020

Tunsori pixie 2020

Specificul tunsorii pixie din 2019 nu se deosebește...

La femei

La femei

Vine barbatul seara acasa, tranteste usa si zice femeii: –...

Citeste despre: , , , ,
Mama de profesie
 
VERSIUNEA MOBILA